Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ertem, hogy mit irtal. Lehet, hogy ekezetek hianya miatt felre valamit, mobilrol vagyok es billentyuzetrol nyomom, mert az erintos kikeszit

-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az a baj, hogy meg nincs meg ra a le. Ismerem szinte az osszes 78xx-as kartyat, nem kell bemutatni oket. Azonos arban biztos nem Msi-t fogok venni, nem rossz, de vannak jobbak.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Asus 7870-tol zeng a topik. Egyebkent en is egyre jobban nezelodok. Eloszor 7850-ben gondolkoztam, igazabol regi verzios Sapphire-t akartam, de olyat mar nem kapni sajnos.. Lehet, hogy kiadom a pluszt a 7870-re, abbol vagy a sok emlegetett Asus V2 vagy Sapphire. Majd az ar eldonti..
-
DanielXXXV
nagyúr
Ezek a V2-es Asusok eléggé elszaporodtak, mondjuk nem ok nélkül.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
kockaharcos
üzenetére
Elég ütős lesz a 7870CF, de látom procid is meg van alá.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
kockaharcos
üzenetére
Nagyon szépek.

-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
synthattik
üzenetére
Metro 2033-at is szépen be lehet lőni, ahol már jól fut és a GTA4-nél trilliószor szebb.
-
DanielXXXV
nagyúr
Nálunk még kapható a régi Sapphire 7850, pontosan: Sapphire HD7850 2GB 11200-07-20G és az újabb Dual-X: Sapphire HD7850 OC 2GB 11200-14-20G. Az idősebb verziónál esélyes még a Hynix ram?
-
DanielXXXV
nagyúr
Úgy néz ki mégis csak érdemes volt nekik kevesebb drivert kiadni, jó hogy váltottak ezen a szokásukon. Ugye ez még csak béta és elvileg vannak nyűgjei, de a teljesítményugrás elég biztató és, akkor még finoman fogalmaztam.
Ha a végleges verzió hibátlan is lesz, nem csak erős, akkor az AMD a driverek terén szépet durrantana. -
DanielXXXV
nagyúr
Le lehet szedni az új drivert: [link]. A 79xx-as topikban van már pár eredmény is a javulásról.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
kockaharcos
üzenetére
Asus 7870 DCII V2
-
DanielXXXV
nagyúr
Az Msi 7850 Twin Frozer III mennyire hangos terheles alatt? Ennek is magasabb hangja van?
-
DanielXXXV
nagyúr
Meg lehet csinálni, én a meló részét elvállalom, csak ki kell találni, hogy melyik program legyen az, amivel le lehessen tesztelni, mert csak úgy a levegőbe mondott eredménynek, nem sok értelme van. Ha van rá érdeklődés, tőlem mehet.
Gippo: Ott lehet, hogy már túl volt húzva..
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
A hűtése olyan, mint a V1-es 7870-nek, mert a V2-esé teljesen más, az sokkal jobb.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ezek alapján annak is tess off-nak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest