Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezt jól megaszontad kolléga! Ment is aláírásba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Nem olyan vészes játék alatt az a 67 fok.
A tuningról meg egy szót se ejtettem az ajánláskor. Sokan megelégszenek az alapórajellel ahogy én is.
[link]
Itt meg load+oc-val 78 fok [link] messze van még a maglassulási küszöbtől.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Temperatures under load are higher because of the increased heat output of the Tahiti GPU, but they are still perfectly safe with overclocking taken into account, which increases temperatures more than on most other cards."
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Az egy dolog ki mit ajánl azért van a fórum hogy megosszuk megbeszéljük a dolgokat kinek a pap kinek a papné.
Szerintem így szerinted úgy. Több dudás megfér ebben a csárdában. A végső döntést a vásárló hozza meg.
1 ventis 7950-et is láttam nem épp vastag bordával és elboldogult a kártyával.
Én is a több ventis vga-k pártján állok de 63-ért nagyon jó vétel az a vtx black. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Trebron09
üzenetére
A sapphire-t kerüld. Sok a black screen erroros példány. 7870 ajánlott vétel! Új 3dmarkban pl sokkal erősebb egy gtx 480-nál is. Ezeket a márkákat szimpatizálom és egyben ajánlom: Asus MSI Gigabyte Powercolor.
Én a gigabyte 7870 oc karimat alap órajelen használom 1100/1200-on és mindenhova elég. Combosabb játékoknál 50 foknál megáll a melegedés és egyáltalán nem hangos! Őt még esetleg tudom ajánlani: [link]
Tahiti LE chip van benne. -
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
Pedig nagyon is értem a dolgokat! Meg ha megnézed a ph másképpen tesztel mint a legtöbb oldal nézd csak meg a maxos beállításokat. A ph-n meglévő teszt a valóságot tükrözi azoknál a játékoknál amiket ők teszteltek le az újabb játékok az már más tészta. Szerinted viccből van inteles rendszerem? Évekig AMD-s voltam. Gondoltam a jövőre és bejött az intel ivy konfig jelentősen gyorsabb min fps-t nézve a legújabb játékoknál mint az egykori phenom 2 x6 procis gépem. Meg amíg AAA-s címeknél az amd szoftver mérnök gárda olyan jó munkát végez hogy 50-80%-os teljesítmény javulás tapasztalható új driverekkel (crysis 3 beta) addig egy szavam sem lehet a 7870-el.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A total gpu usage:-->Total cpu usage akart lenni.
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
3trémark alatt van akinek ennyi a cpu órajele! Processor clock: 2 147 483 647 MHz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én le vagyok "kicsit" maradva a 3591 mhz eredménnyel.
[link] -
->Raizen<-
veterán
válasz
Sondi1986
üzenetére
Ez ilyen házi mérés nem is publikáltam sehova képet arról az eredményről csak érdekesség miatt írtam.
A tesszaláció nagyon erőforrás igényes technológia és csak 1-2 játékban látható jobban az eredménye a többiben csillagvizsgálóval kell keresni a "részletesebb" objektumokat. -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem fogja kihajtani a procid a 7870 crossfire duòt.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor lehet hogy mégis köztünk maradsz. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Gtaati
üzenetére
Ledroppol elég rendesen neked. A 460w-os tápodnak lehet nem elég combos a 12v-os ága egybe van vagy ketté van bontva? Nekem 1,3v-ról 1,27xxv-ra droppol le terhelés alatt. Tök 8 amúgy hogy játékokba megy 1250-et a gpu az új trémark valamiért nem nagyon szereti ezt a nagy OC-t így hát max 1170 mhz-t megy 1,250mv-al alapfeszen meg 1150-et a kártya.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
6 db venti OMG,

-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kockák.....

-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Igen.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hali. Kérhetném hogy a procid 3,4 ghz-re állítsd turbo off 1600 mhz ramokkal 1150 5800 ra állítva a kártyát futtasd le az uj 3dmarkot?
-
->Raizen<-
veterán
Alapfeszen max OC az 5800 mhz-n járó vram még tovább gyorsította a programot. [link]
-
->Raizen<-
veterán
Igen érdekes a teszt. Stabilitás tesztnek kiváló. Már az első demónál képes kifagyni vagy elszállni kékhalállal a gép. 1170 mhz körül van vége a vga-nak ebben a programban! Pedig régebben 1250 mhz-n játszottam crysist meg lefutott az összes korábbi 3dmark régebbi driverekkel!

1170\1350 eredményem 3dmarkban:
[link] -
->Raizen<-
veterán
Itt a trémark eredményem 13.02 beta 4 diavetítés az uccsó teszt teljesen.
:
A böngésző a steam a hwinfo64 meg az afterburner futott a háttérben, [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Vedd ki a vsincet és akkor 99% lesz a gpu usage.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Rátettél még egy lapáttal és véletlenül bele állt egy százas szeg a sok BS után?
Ismerek olyat aki mindent százas szeggel javítana meg és gyertyát részesíti előnyben otthon vicces villanyszerelő lesz belőle. 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ja aszittem azé búcsúzkodol mert bezöldülsz.
(#19459) - = Zk = - Nem elég hogy sz@rt gyárt a mai napig a sapphire még pénzt is kér a gariztatásért? WTF! OMG!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gtx 660 ti projekt?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Montesantos
üzenetére
Nekem probléma mentes a monitorozás giga 7870 ocval.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Padavan firmware
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A tuningról meg egy szót se ejtettem az ajánláskor. Sokan megelégszenek az alapórajellel ahogy én is.

Problem solved.

Nekem majdnem 8000 79xx a 3dmark 11 alapórajelen de én driverben a tesszalációt 2x-re tettem.

1200 1400 fps körül futhat.