Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Dehogynem. 36cm-ig befér, csak ki kell benni a hdd tartót, és alulra fektetni be a winyót.
Én is így csináltam. -
Algotis
addikt
Lol, 1100/1300 is fagy egy fél óra BF után

Rendesen antituning darab az enyém
-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Vagy hátulra egy 92mm-eset, még nem tudom.
De szerintem akkor már alulra a 120-as jobb. -
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Venni fogok egy 120mm-eset alulra, és az pont a VGA-ra fogja fújni a levegőt, ahogy mondod!

-
Algotis
addikt
Tetszik, hogy az új házban 5 fokkal melegebb a kártya

-
Algotis
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
bétra?

-
Algotis
addikt
Fordult már elő BS-es Gigabyte 7850?

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére

-
Algotis
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor az tök jó, pont az van nekem

-
Algotis
addikt
Az igaz, hogy az AMD proci az AMD vga-kkal megy jobban, az Intel meg a nVidiákkal?

-
Algotis
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
GPU Tweakkal lehet 1050 fölé is húzni, csak be kell pipálnod valamit.
Ha odáig eljutsz leírom, hogy mit
-
Algotis
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem tudom, 13.4 WHQL van fent.

-
Algotis
addikt
Az mi, hogy játszok a Prototype 2-vel, és egy negyed óra után eszeveszettül elkezd akadni a játék, 6-8 FPS között kezd el mozogni az érték.
Nyomok egy ALT+TAB-ot, visszalépek és megint jó egy negyed órára.
Másnál nem csinálja ezt, csak ennél vettem észre először, 48 foknál nem megy feljebb a kártya hőmérséklete, GPU kihasználtság is max 70%, de átlagba 45-50%
Metro LL, BF3 megy órákig, azoknál semmi.
WTF?
-
Algotis
addikt
Miért írok mindig FPS-t az FSP helyett??!!

(#30216) PandaMonium FSP minőséginek számít, nem?
(#30219) vekk200 *Chieftec

-
Algotis
addikt
Ehhez a konfighoz egyébként a 400-as FSP táp nem kevés, ugye?

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem úgy értem, hanem ha bedugom a VGA-t a 6 pinesbe a helyére, és még a molexba is dugok molex-sata átalakítóval winyót, akkor az nem "veszi" el a VGA elől az áramot, azaz nem kap kevesebbet?

Mellesleg nézd meg a képet amit a PÜ-ben küldtem!

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hát van rajta, mert azzal használom...

De ha a molexot használom, azzal nem fogja vissza a vga 6 pines csatiját, ugye?

-
Algotis
addikt
válasz
Sondi1986
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tápot, és egyelőre jó
Az a kérdésem, hogy itt az iPon hozzászólások között, miért írja azt a toci87 nevű felhasználó, a legfelső, hogy: Egy kicsit gyenge ez a kiosztás, a vga 6 pin csatlakozó hiánya is nehezen pótolható ha már foglalt az egyik molex csatlakozó.
Később használnám a molexot, de akkor nem tudom a vga-t rádugni? Nem vágom most
Eléggé off, de bocsi

-
Algotis
addikt
Az miért lehet, hogy 13.1 driver installnál hiba: Nincs INF driver, de az összes többi felmegy szépen.

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Tudsz legyszi linkelni egy 13.1 drivert ami mukodokepes?

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekem is felébred, hiába kapcsolok mi mindent, és csak az uTorrent megy, akkor is fel-felébred.
13.5 beta 2-vel. De a 13.x driverekkel is csinálta, 13.1-et meg még nem próbáltam, de majd lehet kipróbálom. -
Algotis
addikt
A különböző tuning progiknak van saját venti vezérlőjük?
MSi AB-t ha nem fixálom le, hogy 40% legyen, szépen látom, hogy lépeget fel. 41%, 42%, 43%, aztán kilépek és kiszedem a pipát az AUTO-ból, és nem mászkál.
Vagy én értelmezem rosszul, és az AUTO az magától szabályozza a ventit, ahogy az AB gondolja? Én azt hittem eddig, hogy az olyankor az alap beállítást használja, az pedig elméletileg az, hogy mindig minden körülmények között 40%.
-
Algotis
addikt
Mi az a WHQL? A 13.4 nél látom ezt, hogy WHQL, de micsoda?
Valaki pár szóban tudná nekem összegezni?
-
Algotis
addikt
Most mindenki tartalékol a harmincezredik hsz. megszerzésére?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Algotis
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én egy Thermaltake Commander MS-I re gondoltam, a Sharkoon Vaya-t nem javasolták, meg még talán a valamilyen Silentium ház még bejövős lehet.
Lehet, hogy kicsit többet áldozok rá, és lesz egy Zalman Z9 Plus, na az 18k-ért abszolút best buy
-
Algotis
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Neeeem nem így zörög, sokkal halkabban, egy picit normálisabb gépházzal meg se hallanád, csak nekem olyan most a gépházam, hogy 10 éves, és akkor ez volt a legolcsóbb.
Kábel menedzsment meg rezgés csillapítás stb.-től ne is álmodj, egy kőkorszaki vas az egész, de most komolyan 
-
-
Algotis
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Nem, nem 20 évre tervezek vga-t, hanem addig, ameddig elég. Pl. 2 éve vettem a 6770-et, az már elég kevés lett mostanra, meg úgy a gép többi része is, ezért megérett a cserére.
Nem tudom, hogy meddig képes működni egy vga, mert 2 évnél tovább nem volt még 1 vga-m sem nálam.
Inkább maradok átlagfelhasználó, és nem akarom tényleg a kártyát a határain járatni, mellesleg nem is nagyon bírja a tuningot a kártyám...A fesz állítástól meg amúgy is "félek", mert mégis csak az árammal játszadozni nem olyan vicces, és akármi elsülhet, vagy történhet és én tartok ettől. Lehet hogy ez hülyeségnek hangzik, de tényleg nem fogott meg ez a tuning dolog.
A végén még lehet, hogy nem 2 évig lesz vga-m, hanem több ideig, és sokáig fog kelleni, és számíthat 1-2 év.
Nyílván nem 8-10 év múlva, de 4-5 évig könnyen elképzelhető, hogy nem fogom a gépemet upgradelni, hanem veszek egy "Next Gen Xboxot" és a gaming meg van oldva
-
Algotis
addikt
válasz
üzenetére
Nekem az nem éri meg, hogy emiatt csökkenjen a kártya élettartama.

Egyébként ha a 40 FPS körüli részekhez dob egy 7 FPS-t, akkor az már nekem elég sokat számít, ugyanis a szemem eléggé allergiás a 60 FPS alatti értékekre, egy kicsit simább a játékmenet. Xbox az más dolog, ott van optimalizálás, stb. mert az is van a PC-m mellett.
-
Algotis
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én is leálltam ezzel, és ma egész nap csak metro LL-t nyomtam, és észre sem vettem, hogy nincs a kártyán +125mhz, mert így is játszható

-
Algotis
addikt
Valaki tudna nekem dobni egy Tomb Raider Ultimate benchmark eredményt 1680x1050-ben, ha szépen kérem?

-
Algotis
addikt
Tomb Raiderhez melyik updateket rakjam fel?
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Mégiscsak a vga-ból jön a zörgő hang.
Kihúztam a másik winyót, de nem az a baj.
Most a Trixx-ben állítottam a ventiprofilt, és mikor alacsonyan volt, 40% alatt, akkor kezdte ez a hangot csinálni. Aztán gyorsan vissza fixed 40%-ra, és szépen fokozatosan elhalkult, majd megszűnt.
Már csak azt kell kiderítenem, hogy melyik ventiből jön.
Szerintetek ha engem ez zavar, akkor gariba csinálhatnak valamit vele?
Érne valamit, ha visszaküldöm? -
Algotis
addikt
Vagy az AB-be, vagy a Trixx-be van beépítve szabályzó, ugyanis ha mind2 megy, akkor szabadon ugrál a venti, ha automaticra van rakva. Le kell fixálnom 40%-ra, hogy maradjon a helyén

-
Algotis
addikt
Kva jó ez a metro last light is.
Ez a zöld vizibuzi nem hal meg 300 ak golyóba, a többiek nem azt lövik, 6 percnél tovább meg nem lehet kibírni rohadt filter nélkül mert megfullad
meg full bugos a teste is, hs nincs, csak a hasába tudom lőni, az meg annyit ér, mint árvaházban a szülői értekezlet

-
Algotis
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Elfelejtettem odaírni, hogy 7850-ek közül

(#29833) zserbox

(#29834) darky@ Mennyire kell levinned, hogy 7850-et hozzon?
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy overclock fórumban javasolták, hogy 1250 fölé ne nagyon vigyem.
De inkább az itteni fórumtársak a mérvadóak, szóval befogom a pofámat, és 1100/1300 jó lesz
Kérdés Van olyan kártya, aminek gyárilag 1225mV a 3D feszültsége?
Mellesleg a PC Partner Limited az melyik gyártó? 3D markban látom ezt karik nevénél
Ja, meg ez a topikgari érdekelne engem is, csak hogy mire számítsak

-
Algotis
addikt
Valley EXTREME beállítás mellett íme az eredmények:
1100/1350 - 39.9 AVG FPS, de 3Dmark már ezen csíkoz. Ezen csak 1x próbáltam.
1100/1200 - 38.8 AVG FPS, ezen minden fut.
Szerintem az utóbbin fogom járatni, ugyanis 1250 felett már nem javasolt a járatása, annyit meg nem ér az egész, hogy szétmenjen.
-
Algotis
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Minek 60-70%?
40% nekem 60 alatt tartja. -
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
De nekemd 7870XT-d van, nekem meg 7850...
(#29808) - = Zk = - Tudom, írtam is, ezzel kapcsolatban, majd válaszol valaki okos

(#29807) PandaMonium Naaa, ne gonoszkodj

-
Algotis
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezzel kapcsolatba lenne kérdésem is, hogy ha 1200-on hagyom és nem viszem fel a memóriát 1300-ra, akkor elég kevesebb fesz is?
-
Algotis
addikt
Hmm, az miért van, hogy amit beállítok GPU tweakben az fut, MSi AB-ben megy ugyanazt rányomom a kártyára és kék halál? Sztem nem jó a fesz szabályozó az MSi AB-ben...
-
Algotis
addikt
Egy winyó adhat ki enyhén rezgő hangot?
Ugyanis nem a vga csinálja, hanem valami más, és csak egyszer előjön, kb. 5 percig, majd megint elmúlik a hang.
-
Algotis
addikt
!SPOILER!
Tök jó, hogy abban a résznél vagyok, hogy azzal a kocsival kell a metró vonalon közlekedni, de nincs elég filterem és mire odaérek, megfulladok

MARCO, HSM:

-
Algotis
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Már megmutatta nekem TCK_MARCO, hogy hogyan engedélyezzem a fesz állítást, így a gpu tweak ment a kukába, és nagyon örülök, hogy az MSi AB-vel is meg tudom ezt oldani

Ezúttal is köszönöm neki!

-
Algotis
addikt
Ááá nekem nem tetszik az a szép muzsika szó amit a gpu csinál tuningnál, szval inkább -5fps de ne járassam szarrá

-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Tudnátok olyan VGA monitorozó progit mondani, ami nem zavar be a GPU Tweaknek?

-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Itt meg egy pöpp tuninggal, 1100/1300.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)