Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az a mennyiség ami itt fogy, az AMD-t nagyjából semmiben sem befolyásolja, nem még az áralkotásban
De szinte minden téren olyan jelentéktelen piacok képviselünk, hogy ez alapján számítani sem lehet semmi jóra, nem még befolyásolni bármit. És még nem beszéltünk a jóféle valutánkról, meg a sok sz@rságról ami azt - negatívan persze, hogyan máshogy - befolyásolja. -
szasanyi
félisten
válasz
borkarico
üzenetére
Nem tudom. Én kihagyom a 7850-et az biztos, a 7870 meg kétesélyes (ártól függően, de nyilván nem most, hanem esetleg valamikor ha az is jó lesz).
65-70k kategóriában szvsz nincs egyértelműen jobb választás a korábbi, HD6950 2GB kártyádnál. Ár/teljesítmény függvényében jó lehetne egy GTX660... HA lesz, és HA olyan lesz. -
szasanyi
félisten
válasz
borkarico
üzenetére
Nem tudom mire alapozod, mert a teszteredmény és a leírt tapasztalat alapján nem logikus a váltás.De persze te tudod.
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha valóban ez a gond, a legújabb - elvileg már inkább HD7xxx szériához optimalizált - driverrel nem kéne csinálnia. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol jól fognak állni a problémához, ha mégis hw-es lesz ez a gond némely 7850 esetében.
-
szasanyi
félisten
Nem véletlen az ár. Ezért mondtam, hogy utána kell járni, hogyan lehet megoldani ha szükségessé válna. Ha nem lehet akkor ártól függetlenül nem jó vétel, én is azt mondom.
Petyyyyy: én úgy tudom 3 év.
KaiotEch: igen, minél vékonyabb káva kell, de az is látszik ugye. No, de engm ilyesmi nemigen fog zavarni. Soha...

Tempileul: én mailben megírnám a problémát a hazai forgalmazónak és a külföldi gyártónak egyaránt. Valamit csak kell, hogy mondjanak! BIOS frissítés nem jelent meg hozzá?
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Értem. Ezt nyilván te tudod a legjobban, mikor kell (lehet) és mikor nem (célszerű). Viszont abban én is biztos vagyok, hogy semmilyen körülmény nem indokolja amiért kapkodnod kéne vele.

-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nálad mizu, nem cseréled még a HD6850-esedet?
-
szasanyi
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
...és kompromisszumokat kötök - nohát!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
Az AVP az éppen az AMD égisze alatt készült. De mint mondtam az a lényeg, hogy a HD7850 bármennyire jó kártya - optimalizálási vagy egyéb okból, szvsz tökmind1 - de nem lehet kompromisszumok nélkül használni. FullHD felbontásban. Oda GTX680 kell és nem lesz akadás, lassulás sem a PhysX nélkülözése ha amúgy a játék támogatná - ha már kompromisszumok nélküli játékról van szó ugye. Csak világos legyen én mint gondolok ez alatt.

-
szasanyi
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Így hirtelen három példa, ahol a teszteredményekben jól látható a minimum FPS ahol kábé a 25-30 körüli érték ad folyamatos képet. Több is van, csak nem akarom erőltetni a dolgot (ott pölö csak átlag FPS-ot mértek) mindössze a figyelmedet akartam felhívni, hogy némileg túlzott a kompromisszum mentel elvárás FullHD felbontásban.

Hasonlóan voltam én is, és nem vettem 7870-et a magas ára miatt, de előbb-utóbb csak lesz az is 60k.

-
szasanyi
félisten
válasz
akela91
üzenetére
És játszottál más játékkal is?
Illetve érdekelne még, hogy ha ez igaz (lenne), akkor a HD7870, 7970/50 GTX680/670 kártyákat jó drágán ki venné? Logikus a kérdés ti. az elterjedt gamer felbontás a FullHD .
Tény, hogy a HD7850 jó kártya - figyelembe véve a fogyasztását is - de nem kell túlzásokba esni, csak hogy bizonygasd. Jó pár játék van, ahol az FPS (FullHD felbontásban ugye, mert arról beszélünk) nem érni a min. 25 FPS értéket ami ahhoz kell, hogy folyamatos legyen a kép. De játéktól függően ez a minimum érték lehet több is!RetepNyaraB: mint írtam, jó kártya a HD7850 de nyugodj bele: FullHD felbontásban itt is fogsz kompromisszumot kötni, mert nem 1 vagy 2 játék lesz, ahol maximális grafikai beállításokkal helyenként csak 25FPS alatt lesz képes teljesíteni.
Persze csak azért mondom el ezt még1x, mert nagyon határozottan fogalmaztad meg a kompromisszum nélküli igényed.
-
szasanyi
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Jó kis VGA lesz a HD7850, de a kompromisszum nélküli játékhoz FullHD (!) felbontásban kevés. Így ha ezt komolyan gondoltad és ez a cél, ne ilyet vegyél mert csalódni fogsz. Ha csak túlzás volt és tisztában vagy a realitásokkal akkor jó lesz.

-
szasanyi
félisten
Srácok a HD7xxx vs GTX6xx közötti választásban jelenleg, szerintem nem ez a lényeg. Arról nem is beszélve, hogy olyanok mondják meg a tutit, akiknek összehasonlítási alapjuk sincs mert nem rendelkeztek mind2 kártyával (rövid ideig sem nem még addig, hogy valóban kitapasztalják a különbségeket).
A jövő fogja eldönteni melyik lesz a jobb választás, nem Jóska Pista hanem az új architektúrákra alapuló játékok! A lényeg az lesz, hogy a jelenleg nem túl nagy teljesítménykülönbség mekkorára fog nőni aszerint, hogy az új játékok melyik architektúrát (GCN vs Kepler) fogják támogatni, illetve mennyivel lesz gyengébb a másik kártya, ha nem az adott architektúráját támogató (ÚJ) játékot kell futtatnia.
Most kizárólag arról van szó, ki az aki ki tud fizetni ennyi vagy annyi százezer plusz egyik vagy másik (vagy akát mind2) VGA-ért. Mert azt el nem hiszem, hogy a teljesítményben vagy akár driverben akkora különbség vagy, hogy HD7950/70-ről GTX670/680-ra érdemes váltani, vagy fordítva.
Persze lehet, hogy lesz akkora különbség amiért megéri majd váltani de az tutira csak később derül ki. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hehe.. ezt nem értem.
-
-
szasanyi
félisten
Ez így van, de hát nincs igazi piaci verseny (lásd: NV Kepler árazása). Szerintem nem kizárt, hogy erről HD7870-re (abból is erre esett a választásom) vagy GTX670-re fogok cserélni, mert ezek lennének a fogyasztásban és teljesítményben ideális kártyák... majd, valamikor jövőre amikor a kínálat (ami most a magas ár mellett szegényes) és az árak is helyre rázódnak úgy, hogy az nekem is jó legyen.

-
szasanyi
félisten
Gondolkodtam én ezen, de ha játszom akkor FullHD felbontásban és maximum grafikával (vizuális típus vagyok). Már ha lehet, mert optimalizálatlanságok miatt nem mindig. Pölö Batman AC DX11 + Extreme grafika + High PhysX nem megy még egy GTX680-on sem röccenéstelenűl, de a Crysis 2 DX11 + Texture pack + Extremegrafikán gyönyörűen néz ki, és az kifogástalanul fut.
Egyébként IDLE állapotban nincs akkora különbség mint LOAD, és mivel alapon megy ez nyújtja a jobb teljesítményt ez nem kérdés (és plusz van PhysX ami jól jön a két kedvenc BAatman AA és AC játékaimnál, valamint a Mafia 2 esetében szintén).
Elsőre egy HD7870 kártyát néztem ki, akár egy refhűtőset is (Sapphire HD7970 3GB refkártyát teszteltem, és elfogadható a hűtésük) mondom egy valóban jó kártyáért lemondok a PhysX-ről, de hát ilyen áron kinek kell?
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én nem játszom sokat, de akkor is elég a teljesítmény a gyári beállításokkal is. Mindig úgy választok hw-t, hogy nem legyen szükséges tuningolni (ezért vettem GTX570-et 7850 helyett, ami alapon gyengébb), persze van akinek hobbi a tuning. Nem vagyunk egyformák, de az nem baj.
Egyébként tuning esetén mindenképpen nő a fogyasztás (kivéve azt a kevés esetet amikor a kivételes eszköz alacsonyabb fesszel képes magasabb órajelre), de amit írtam - energia management - elsősorban CPU-k esetén jelentős. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem csak arra, bármilyen tesztre ahol emelt órajel (vagy fesz is) van, aztán megy vissza minden gyári beállításra. Én éppen ezért nem tuningolok mert úgy is alapon használok mindent, akkor meg mi értelme lenne?

Nekem a tuniggal egyébként két nagy problémám van: lőttek az energia management-nek (amit amúgy igen okos mérnököt találtak ki, és állítottak be optimális értékre), másrészt macerás és nincs türelmem állandóan állítgatni meg tesztelni mire stabil is lesz, meg gyors is. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én nem sok értelmét látom ezek a teszteknek, amik nem olyan beállításokkal készülnek mint ahogyan a napi használat (játék) során működik a hw.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem is hagyjuk, mert ezekkel a beállításokkal semmi gondom nincs. Mint ahogy mással sem, ezért nem értem ezt a VRAM mizériát. Egyébként ezek a beállítások a 4xAA kivételével szépen futott a HD6870 és GTX560-Ti kártyákon is, amiken 1GB VRAM volt ugye. No, de ti biztosan jobban tudjátok.

-
szasanyi
félisten
Érdekes... akkor én ezt miért nem tapasztalom? Mert nem.

MOD - sőt, azt végképp nem értem miért nem látszik ez a fontos VRAM mennyiség a teljesítményen? Gondolok itt a GTX560-Ti 2GB, HD6870 2GB, HD6950 2GB vs 1GB? Mert az 5%körüli eltérés nem igazán győzött meg. Arról nem beszélve, hogy a GTX570 sokszor jobb eredményt ér el mint a hasonló kategóriájú, 2GB VRAM-mal ellátott VGA-k. Hogyan, ha ilyen fontos a VRAM mennyisége?
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem kell túlmisztifikálni a VRAM jelentőségét. Nálam is megy a Crysis 2 (FullHD, Ultra grafikai beállítások, DX11 + texture pack) és nincs gond, elhiheted.
A driver és a játék intelligens, "tudja" mennyi a rendelkezésre álló VRAM mennyisége és azt használja - megfelelően. -
szasanyi
félisten
válasz
Petyyyyy
üzenetére
A saját eredményem nem 7850-nel készült, de volt már több normál és OC teszt is, vissza kell keresni. De ez tutira kevés 1680x1050 felbontásban.
-
szasanyi
félisten
Ami a kártya tudását és erejét megmutatja, az a 3DMark11 és az Unigine Heaven 3.0 - esetleg egy 3DMark Vantage még mehet, de régebbi fölösleges.
Játékok közül a Batman AC, Crysis 2 (DX11 + texture pack) és a Hard reset ami látványos, és megizzasztja a VGA-t. Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
szasanyi
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen. Ki ilyennel, ki olyannal. Azért van.

-
szasanyi
félisten
Új, 1 év teljeskörű +2 év nagykeres garanciával (a nagykeres vagylagos, segítséggel lehet megoldani) 65k volt. TDP 210W de mivel teljesítményben kábé ua. és kellett a PhysX ezért ez lett.
csucsbicep: a fenéket... még mindig semmi. Annyit tudok, hogy az elsődleges infó nem volt helytálló, egy új 6870-et kapok garanciális csereként. Még azt sem tudom pontosan milyet, talán a héten kiderül.
Így azt eladom, talán nem lesz nehéz mert új, és 2 vagy 3év lesz hozzá (gyártótól függően ugye).
Emlékszem, hogy volt teszt de majd visszakeresek, milyen is az. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Egy erős, jó minőségű és megbízható táp mindig jó - főleg hosszabb távra, és ha nem nagy gond egy kis plusz költség.

-
szasanyi
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
A gyári jelzőn van a hangsúly. Vagy nem ugyanarról beszélünk, vagy nem akarod megérteni amit mondtam. NEM az üzletekben (vagy nagykerben) lévő új, gyárilag csomagolt hw-ek házi, azaz saját teszteléséről szól ez a dolog. Mert azután már nem új a termék.
Ettől függetlenül értelmezd úgy, ahogy gondolod nem akarok ezzel további vitát. -
szasanyi
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
Ja, értem már, hol a gond. Nálad a gyári teszt, illetve az ha vki leveszi az üzlet polcáról a hw-t és kicsomagolja, kipróbálja - teszteli - azt ha nem tetszik, vagy nem megy annyit mint szeretne visszacsomagolja és visszateszi vagy visszaviszi - az nálad ugyanaz. Vicces gyerek vagy.

-
szasanyi
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
...attól hogy ki volt próbálva még nem számít használtnak. - ezzel vitatkoznék, saját véleményem alapján mindenképp. Véleményem szerint csak az az új termék, amit én bontok ki, és használok (próbálok ki) először. A pertested, meg az új, csak ki volt próbálva nálam azt jelenti használt. Önmagában ezzel még nyilván nem sokat veszített az értékéből, de az akkor sem új, és én soha nem is fizetnék érte új árat.
Biztosan nem mindenki osztja ezt az álláspontot, de én már "öreg" vagyok és ragaszkodok bizonyos elvekhez, szabályokhoz.
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Sajnos a lapátok mérete kicsi, legalább is szerintem. Olyan ~9 cm kellene, hogy a nagyobb légszállítás (akár alacsonyabb fordulatszám mellett is) jobb hűtést biztosítson. No, de tökmind1 mert nálam biztosan nem fog hangoskodni... még alap 7870 sem, nehogy egy ilyen.

-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem tudom, de van még Linghtning széria is, ha netán ez a tuning potenciál kevés lenne. Persze ott már érdemes egy ismerőst keríteni Pakson.

Ezek a pénzes és/vagy tuningőrült emberkéknek van kitalálva, szvsz minden más sokadlagos (vagy nem is) szempont.Kockaharcos: mi az ami ennél is jobb, és drágább lehet? No, csak érdekességképpen mert nem hiszem, hogy szükségem lesz rá.

-
szasanyi
félisten
Nem arról van szó, hogy lehetetlenül jó áron nem vennék olyan kártyát, ami ugye nevetve tudnék ~1.5x áron tovább adni!
Saját részre 60k körül (max. 65k!) a legnagyobb összeg amit - még - erre hajlandó vagyok áldozni. De nem azért mert megéri, hanem mert hobbira áldoz az ember, sokszor ésszerűtlenül is. Bár kormányunk mindent megtesz azért, hogy ez az állapot se maradjon így! -
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos
üzenetére
Már hogyne lenne az: ez a HD7870 kártyát csúcskiadása, ez nem vitás. Valszeg csúcs áron de az, hogy ténylegesen mit tud és éri-e azt a pluszt... az egy másik kérdés. Mondjuk én soha nem fogok egy ilyet kipróbálni, mert egyrészt nem tuningolok másrészt sosem adnék 100k körüli összeget VGA-ért - legyen az akármilyen.

-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mint mondtam különlegesség. Extrém tuningra gyártva, minden alkatrésze, kialakítása és sajátossága ezt hivatott szolgálni. akinek ez a célja és hajlandó lesz kifizetni érte a -minden bizonnyal - magas árat, annak nem lesz gond a többi.

Még egy GTX 560-Ti HAWK is 65k fölött van, és nem ilyen és nem 7870, így ez lesz vagy 120k. -
szasanyi
félisten
Itt az új csúcskártya: MSI R7870 Hawk Igazi különlegesség.

-
szasanyi
félisten
Nem tudok még semmit.
A javítást nem tartom valószínűnek Pár óra alatt történt az egész, a meghibásodás előjele nélkül. Először színes apró négyzetek (BIOS alatt is), majd vékony, vízszintes fekete vonalak jelentek meg (Win alatt). Aztán volt fagyi, egyszínű (!) háttérrel, és végül már képet sem adott - egyik gépben sem. 13 hónapos a kártya, amit alapon használtam. 
-
szasanyi
félisten
Jó lesz az!
Nálam épp garis ügyintézés alatt a meghibásodott Sapphire 6870 (a 2. is), arra várnék mi lesz, de hát.. ez a garancia rajtam keresztül nagy szívás.
Odaadtam a srácnak múlt héten szombaton (egy másik városban, saját költségemen
), és tegnapig az ég világon semmi sem történt. Ő ugyan leadta a boltba, de azt mondja többet nem tehet, várni köll... -
szasanyi
félisten
A lényeg, hogy mivel te szeretsz tuningolni - meg fogsz is, erre fogadni mernék
- az olcsóbb 7850-et tuningolva túllépsz egy jóval drágább 7870 stock teljesítményén. Az a gáz, hogy már ez is elég drága, nem még egy 7870. Tudom, hogy ez semmit sem számít de az én véleményem szerint a 7870 ára ~80k-ig lenne elfogadható, figyelembe véve a 7850 teljesítményét és ~65k árát. -
szasanyi
félisten
Csucsbicep válasza korrekt, sztem is úgy érdemes dönteni. Min2 kártyán uo. hűtés van, ezért az nem szempont.
Nekem nincs ugyan tapasztalatom de mivel első széria, ugyanaz a gyártó, ugyanaz a GPU, így valószínűnek azt tartom, hogy a tuning-potenciált tekintve valszeg nincs lényeges különbség. -
szasanyi
félisten
Igen, úgy tűnik nem éri meg a vesződséget. Z68 lappal tesztelve tuti az FPS veszteség Virtu használatával, de hogy Z77 esetén javult-e azt nem tudom. Az, hogy nőtt én kizártnak tartom.
A HD7870 kártyát nagyon drágák, 100k vagy afölött mozognak, annyit nem ér (gy VGA sem, nem csak ez!).
Majd ősszel lehet elfogadható áron leghamarabb, bár akkor meg lehet jobb vétel lesz egy GTX670.
KaiotEch: sztem a Heaven 3,0 gázos, mert én is tapasztaltam azzal problémát. Nézd meg a 2.5 verziót azzal mi a helyzet, mert az tuti jó és lényegi különbség (te szempontodból a két verzió között) nincs.
-
szasanyi
félisten
Az MSI minőségi gyártó, biztosan jó lesz! +1 év az bizony nem mind, meg hát a nyák... de éppen ez a lényeg, hogy egy terméket ismerünk meg minél jobban, azt ki-ki döntsön az alapján amit ő jobban preferál.

Azt szvsz hanyagolható, mert ezeknek a VGA-knak az IDLE fogyasztása kiváló,LOAD pedig úgy tudom FPS vesztést okoz. Ha mégis szeretnéd kipróbálni, nézz utána részletesen a Virtu technológiának és használatának. Szinte biztos vagyok benne, hogy itt senki sem használja. -
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ez meg azért nem mérvadó, mert mindenki alapon futtatja, tesszellációval.
De ahhoz képest nem is rossz, hogy 8xAA + 16xAF + Extreme tesselation beállításokkal ment. Elsőre nem tűnt fel, hogy a sárkány kiütéses a tüskék helyett? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD - az még nem sok, de én a 3 db hőcső miatt picit jobbra számítottam, és olyan 55-56 körüli LOAD hőmérsékletet tippeltem. Milyen a házad szellőzése?
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
FullHD felbontás nem megy esetleg? Egyébként a Heaven tesztben nem kapcsoltad be a DX11 ficsört, azaz a tesszellácót így nem mérvadó az eredmény. A CPU alap ment?
MOD - milyen volt a kártyát kicsomagolni? Látszott az igényesség a csomagoláson is? Rátapadó fólia, műa. csatoló védő, stb. volt ugye?
-
szasanyi
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Hát kapd elő azt a buxát - amibe olyan 70k, de inkább több legyen - és vegyél. Mi a gond?
-
szasanyi
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Az a 7870, csak 1x6 PIN táp kell a 7850-hez.
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803
üzenetére
Szerintem leírtam a lényeget tapasztalatokra alapozva, túlzott elfogulatlanság nélkül. Azért mert te a Sapphire mellett döntöttél nem jelenti azt, hogy ugyanerről meg kell győznöd bárki mást. Mint mondtam: nekem egyik sincs, és egyik megvásárlásához sem fűződik érdekem. Egy dolog tuti, és elvitathatatlan: +1 gari +1 év biztonság. Igazából nem akarom tovább firtatni a témát ezért mindenki döntse el kinek mi fontos, szimpatikus, stb. azt vegyen olyat.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Igazából nem akarlak meggyőzni semmiről sem, mert éppúgy 0 érdek vezérel a Sapphire vásárlásban mint az MSI esetén. Se üzletem, se részvényem egyik cégnél sem, úgyhogy nekem tényleg mind1 melyiket választod.

Mindössze a releváns körülményekre próbálom felhívni a figyelmet. Gondolom abban mindenki 1etért, hogy ha a gyártó tudja a termékéről, hogy az egy jó termék amelyet minőségi alkatrészekből gyártottak, akkor bátran vállal több garancia időt.
polgi803: bármibe belenyúlhatsz, lásd Sapphire 2x egymás után. Viszont az MSI az Gigabyte ezt tisztázzuk - nézz utána a tapasztalatoknak ha gondolod -, és akkor is +1 év garancia az +1 év biztonság.
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Elég, ha egy MSI terméket (akár alaplapot, akát VGA-t) kicsomagolsz, mert szemmel látható a minőség (a csomagolástól a termékig), és nem véletlen az a +1 év garancia vállalás sem!
A TwinFrozr III hűtés kiváló, és a halkabb megoldások közé tartozik - és biztosan hatékonyabb mint a Sapphire megoldása, mert nem 2 hanem 3 hőcsövet alkalmaznak.
Egy év alatt a 2. Sapphire kártyámat garizzák (ami végig gyári tuning nélkül volt használva), míg a valamivel korábban vásárolt MSI GTX 560-Ti TwinFrozr II/OC kártyával soha semmi gond nem volt. De az MSI P67A-GD65 lapomról is csak jókat mondhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megint kristályozik a Motorola
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Bundle topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Gran Turismo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De szinte minden téren olyan jelentéktelen piacok képviselünk, hogy ez alapján számítani sem lehet semmi jóra, nem még befolyásolni bármit. És még nem beszéltünk a jóféle valutánkról, meg a sok sz@rságról ami azt - negatívan persze, hogyan máshogy - befolyásolja.

HD7950-et is olcsóbban lehet már venni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Odaadtam a srácnak múlt héten szombaton (egy másik városban, saját költségemen
Tessék beszámolni a tapasztalatoktól, de gyorsan!