Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ezek a dolgok szerintem egyre jobban el fognak szaporodni majd a nextgen játékoknál le kell mondanunk jó pár plusz effektusról élethűbb fizikáról. Ezzel is rá akarják venni a népet hogy konzolt vegyen.
-
->Raizen<-
veterán
Fail hogy két effekt nem megy majd csak intel IGP-vel a grid2 alatt. [link]
"Ez abból a szempontból kellemetlen, hogy az asztali piacon például nem is lesz olyan LGA1150-es tokozású processzor, melynek IGP-je megfelel a fenti elvárásnak. "

-
->Raizen<-
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sima gtx 660 ezt tudja grid2 alatt! Nem túl sok de azon is teljesen játszható a játék. [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Azzal történt a mérés.
-
->Raizen<-
veterán
Jövök délután egy kis teszttel szerintem érdekes lesz.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Motaba78
üzenetére
Be kell zárnod a weboldalakat és max olyan programok fussanak a háttérben amik nem keltik fel alvásból a vga-t. Működnie kell!
(#30482) Zigi Oké akkor lássuk az eredményeidet és kiderül mennyire vagy cpu limitben.
"Beépített bencsekel tudok szolgálni pl.: metro LL, sniper elitev2, tombrider, sleeping dogs. de azért idő milliomos nem vagyok." -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is ÚTÁLTAM! Na de nem szerethetek mindenkit és mindent! Főleg nem őt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
dragonborn
üzenetére
Ha világos lesz a kép és csíkozódik akkor az utalhat egyéb hibára is nem csak a black screen-re. Mindenképpen vidd be a boltba és gariztasd le nem tudsz mit tenni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Oké majd meglássuk jön e panasz a márkára. Mondjuk volt idejük bőven bevonni a hibás kártyákat. Rengeteg volt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
tibee77
üzenetére
Sapphire betegség Black screen.
A tuning lutri minden kártyánál más. Az új driverek miatt jóval kevesebb órajelekre képesek a kártyák zöme. Tisztelet a kivételeknek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Meg az SSAA. De az baromira és megeszi a gépeket.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Örülnék ha minden patch ekkora teljesítmény ugrást okozna minden játéknál! A metrónál + 40-50%-ot jelentett nálam.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na de most miért?
Túl könnyű a játék ha csak a fejesekre figyel az ember. A 10 év cs 1.6/adminság edzett acéllá tett pöttyet. -
->Raizen<-
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Topic gari hogy zajlik? Mert én kimaradok az adakozásból!

-
->Raizen<-
veterán
Érdekes kis hűtése van ennek a his 7870 karinak.
[link] -
->Raizen<-
veterán
A metro last light eddig az év fps-e számomra. Hangulat sztori grafika hangok változatosság játékidő tekintetében. Ranger módban is kiviszem ezúttal jó fiúként a jobb befejezésre kíváncsi vagyok.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
athomi
üzenetére
Update 2 óta jobb de lehet azért mert jóval sötétebb lett a játék? Vagy csak egy olyan szakaszába érkeztem?
(#29663) Algotis: Super sample anti aliashing. [link] Szuper mintavételezéses élsimítás. Ez a technika minden egyes pixelt többször számol ki, de az eredeti pixelpozícióhoz képest mindig egy kicsit eltolva, majd összemossa a képet. Ez a legjobb minőségű élsimítás. Cserébe titan sli kell neki mindent koppon legalábbis a metróba.

-
->Raizen<-
veterán
Jelentem a teljesítményt növeli jócskán az új metro ll update. Ahol eddig szemetelt a kép hibázott az árnyék most nem nagyon. Helyette máshol élvezhetetlen a játék máshol ugrál az árnyék!
-
->Raizen<-
veterán
A metró LL kapott javítást! Dx9-ben sem csúnya meg kell mondanom.

A new update has been released on Steam, which improves AMD performance and offers FOV customization. Patch notes:
1. Optimized performance for AMD hardware.
2. Fixed shadow visual corruption bug on AMD 7xxx cards.
3. Fixed issue with game starting only in 3:1 resolution on some TV’s.
4. Added attribute "r_base_fov" in the user.cfg file, which will allow you to change FOV. The attribute will appear in the user.cfg configuration file, located in "%LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL" after starting up the game. -
->Raizen<-
veterán
Metro ll guru3d: [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ranger mód kell neked. Majd én úgy is kiviszem a játékot. Ha 100% gyorsulást megkapom amd jóvoltából meg hibajavításokat.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nekem átjön a hangulat. És easy-n tényleg könnyű. Legalább ha fejbelövöm az ellent fekszik egyből...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fenergie84
üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fenergie84
üzenetére
Igen. A grafikai bugok csak így szűnnek meg.
-
->Raizen<-
veterán
Egy kis infó miért fut gyengén amd kártyákon a metro LL:
"Főleg azért mert az AMD még nem írt a játékra profilt. A héten kapták meg a kódot az újságrói review verzióval. Gyakorlatilag a Metro 2033 profilja van rámentve, de az új Metro más, mert egy csomó effektet kivettek belőle, ami az elődben megvolt, és alapvetően átalakult a motor is. Tehát a Metro 2033 profilja nem sokat ér.
Reméljük azért Roynak nem gurul el a gyógyszere, gyakorlatilag innentől kezdve a teljes évi játékfelhozatal Gaming Evolved, és nem lenne jó a piacnak, ha visszavágnának. Bár gondolom az AMD úgy gondolkodik, hogy a legrosszabb eshetőség, hogy a juzer konzolt vesz, amiben meg szintén saját hardver van. Szóval sok jóra megint nem számítok. Ez a PC így kezd durván szívatás lenni a játékosoknak."Szerintem lesz itt visszavágás amd részről.
-
->Raizen<-
veterán
Akinek szemetel a metro last light megoldás:
Force alternate renderer
Navigate to %LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL\ and open user.cfg with text editor.
Locate line r_api X and change X to coresponding API value: 0 for DX9, 1 for DX10 and 2 for DX11
Change user.cfg to read-only to prevent the game overwriting changes.C:\Users\neved\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04 mappában van nekem.
0-ra állítottam és így dx9-ben fut a program bug nélkül és magas fps értékekkel very high-on. -
->Raizen<-
veterán
Okosságok a metro last light játékról! [link]
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mert nem non szoktak méricskélni az egyszeri userek mapponként átlag fps-eket.

-
->Raizen<-
veterán
Olyan bugos az árnyék metro last light-ban hogy így nem lehet játszani se vele.

-
->Raizen<-
veterán
A kommentek alapján hulladék lesz a metro last light 7870-el.
"Nagyon könnyen dobálózik az FPS és sokszor vibrál az árnyék, szóval nálam elég bajos. 30FPS-ről lazán leugrik 15-16FPS-re ablakoknál."
-
->Raizen<-
veterán
Valaki tudja hol tárolja a progi a blokkokat amit első telepítés indítás után próbál beolvasni? Elfogyott az ssd-n az összes szabad hely és program törlés után se szabadult fel! Lemondok erről a bányászásról enyhén szólva nem térülne meg nekem még a villanyszámla sem.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Fps-t fixálod 30-ra ennyit tehetsz. Hulladék játék,
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nem kell ráparázni jó az!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Jól néz ki!

(#29131) asdxv
Arról van itt szó hogy általánosítasz és "gagyibájtozol".Többek között ezért bújt ki a szög a zsákból. Nem csak ezt a fórumot olvasom hanem a külföldieket is. Korábbi modellekkel is volt tapasztalatom ennél a márkánál tették szépen a dolgukat hiba nélkül. Nincs tele a net hibás giga 7870 karikkal hiába is kerestem/keresem.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Elég sok butaságot írsz hallod e! Itt konkrétan ha a giga 7870-est nézzük erősen a nulla felé mutat a meghibásodási arány és nem 1-2 ember rendelkezik azzal a modellel! Ezt pl a sapphire márkáról nem mondhatjuk el nagyon nem! Jól megvezeted itt az embereket!
Mennyit fizetnek hogy utáld a gigabyte márkát és hazudozz össze vissza róla nulla tapasztalattal?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Úgy gondolom megérdemelted azt a kis hsz-t.
A lényeg a lényeg a zafírnál jobb a giga és vállalhatóbb márka ajánlható a többi nem lényeges.
De semmiképpen nem gagyi és nem visít 40%-on.
És egy asushoz képest nem ilyen 3 fokkal hűvösebb hanem jóval többel. Full load 50 fok. -
->Raizen<-
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
ESD. Csak a nyák keretét/széleit/ szabad tapizni/megfogni.Még ha leföldelted magad akkor is. A mikro elektronikának árt ha elektrosztatikusan feltöltődve érsz hozzá egy ilyen érzékeny alkatrészhez mikroszkóp alatt láttam én már rengeteg ilyen roncsolódott alkatrészt. Sok cucc halt már meg mert tapizták mindenhol.... Nekem sose múlt még ki egy cuccom sem.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
AFterR
üzenetére
Talán black screen hiba? Ez a legrosszabb eshetőség. Drivert frissíts legújabb whql-es a jó!
Azt is tudom javasolni hogy az órajelekből vegyél visszáb afterburnerrel. (gpu/vram) Vagy adj több feszültséget a gpu-nak.
Ezt próbáld: [link](#28967) Sondi1986 Az én linkem is teljesen jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Seed szerver topic
- Apple asztali gépek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Advanced lighting és global illumination-t bekapcsolva 30%-ot veszt a teljesítményből.
Az x6 1055t óta hiányzik a cpu oc.
Még tudok olvasni!
A viselkedésemmel semmi baj nincs. Amíg meg nem látlak. 

És egy asushoz képest nem ilyen 3 fokkal hűvösebb hanem jóval többel. Full load 50 fok.