Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Írtam már az "Azonnali VGA-s kérdések topicba" is, de nagyon ritkán kapok választ. (2 nap alatt egy jött) Így bátorkodtam ide is írni, hátha tudtok segíteni.
Sapphire R9 270x Vapor kártyám van. Olyan hibát produkál, hogy játékok alatt vagy tiszta csíkos lesz a kép, és beakad a hang, majd a gép is kifagy, vagy a rosszabbik, hogy eldobja a képet, és full fekete lesz, és a monitor is átáll stand-by üzemmódra, mert úgy érzékeli, hogy ki lett húzva a gép. Mikor elfeketedik a kép, akkor többszöri újraindítás után sem ad képet, és még a BIOSig sem jut el, viszont a videókártya ventilátorai pörögnek. Mit tudok tenni? Ez a kártya haldoklik? Érdekesség még, hogy van, hogy 1-2 hónapig hibamentes, ezért szervizbe se tudom vinni, mert nem tudják reprodukálni a hibát. Viszont ma már dobta a kép elfeketedést is és a csíkozódást is. Az alap, 1100/1450-en ment a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő