Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval. Ha nagyon számít az összeg akkor vegyél nyugodtan egy MSI 270 Gaming-ot, mert nagy az esélye hogy menni fog egy 270x sebességével. Egyébként kb pár hsz-el ezelőtt írtam is egy igen hosszúra sikerült bejegyzést amit érthetően senkinek sincs kedve elolvasni, de pont olyanok miatt írtam akik nem nagyon értenek hozzá és tanácstalanok vásárlásban is. Mondjuk azt tudom hogy a tanácsot kérők nagy része nem olvas sokat vissza...
Ha mindenképpen 270x-et vennél akkor nyugodtan megvehető a Sapphire is, nem rosszabb semelyiknél szerintem, a ráírt órajelet hozni fogja idle módban halkan, terhelve hangosabban a gyári ventiprofillal. De így sem hangos, jó kártya. Ugyanúgy ahogy a többi is, ízlés dolga. Ha nem érdekel hogy "csak" 2 év garis akkor megveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest