Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuf1
csendes tag
válasz
CptMisi
üzenetére
Koszi
Ugy nez ki akkor megsem fogom meguszni 80k alatt..
Pedig kezdtem orulni egy kicsit
Esetleg tudnal ajanlani egy megbizhato aranylag olcso boltot?Egyszer probaltam Pixmaniatol rendelni de valahogy a bankartyamrol nemtudtak lehuzni a penzt ugyhogy hagytam azota nem is foglalkoztam veluk de most ez az ar kicsit csabito volt.
-
Kuf1
csendes tag
Koszonom a valaszokat.
Pixmanian 10k-val olcsobb.
Akkor maradok a 2GB-nal.
Hopp most latom pixmaniat nem ajanlod.
Igen amugy argepen neztem az arakat. -
Kuf1
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Szeretnek vasarolni egy sapphire 5850 Toxic vidkartyat csak az lenne a problemam hogy ket fajtaval talalkoztam.
1GB es 2GB-os kartya is letezik belole es azt furcsalom hogy a 2GB-os olcsobb.
Megeri megvenni a 2GB-osat vagy az gyengebb mint az 1GB-os es csak ilyen vevocsalogato?Valaszokat elore is koszonom.
-
Kuf1
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
koszi a valaszt ha esetleg maradnek a sima 5850 akkor vegulis tokmind1 a gyarto?
Toxic kicsit draga
ugyhogy ezt meg atkell gondolnom hogy megeri-e az a +30k huf. -
Kuf1
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy ati5850-et de nemtudom eldonteni hogy melyik gyartotol lenne erdemes megvenni.Esetleg tudnatok ebben segiteni?
Gigabyte-on gondolkozom mivel az alaplapom is gigabyte de ha mas gyartotol "jobb" nyilvan azt vennem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de azert koszonom