Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
candyman83
csendes tag
-
candyman83
csendes tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Köszönöm a tippeket, jelentkezni fogok a tesztek után.
-
candyman83
csendes tag
VRM? Erre most nem tudok válaszolni, de folyamatosan monitoroztam az afterburnerben, az mutatta a ~70 fokot.
1.25-ön(véletlenül apply-oltam itt) is stabilnak látszott, bár úgy csak pár percet ment, mert már félig aludtam, azt hagytam a répába.
Jaj még1 kérdés: a mem 1220-on már megmakkant. Annak hogy tudom a feszültségét állítani? Lehet egyáltalán? (Bocs, ha buta kérdés, de csak nagy vonalakban látom át a tuningot, még tanulom.)
-
candyman83
csendes tag
Nagyon köszönöm a tippeket, szerecsére csak az afterburner volt meghülyülve.
1.3V 1000/1200 -> atomstabil. Meglepően jól bírta, utánaolvastam fórumokan, de nem nagyon láttam 1000 MHz fölötti eredményt, legalábbis ritkán. Fáradtam már nem akartam tovább vacakolni így is volt egy szép hibám: Először az afterburnert állítottam alaphelyzetbe(kivettem alóla a +feszt), de a GPU maradt 1ghz-en
Khm. Szép fagyi volt 
60%-ra fel kellett nyomni a a ventit is, mert folyamatos 100%-os terhelés mellett így tudtam 68-70 fok körül tartani.
Jó lesz ez!

-
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék: Egy Sapphire 5850esen alapfeszen elértem a 850/1200at. Szerettem volna feszt emelni, de sehogy sem sikerül. Az afterburner több verziójával próbálom, a régebbi verziónál a "csúszka" aktív volt, de nem emelt semmit. A legújabb verziónál meg már nem is aktív. Valamit elrontok, vagy a sapphire félée kártya biosa nem engedi ezt a manővert?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Khm. Szép fagyi volt