Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt valaki a kétmagos Core2-essel használja az 5850-et?

-
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Egy 3DMark Vantage-re egy ügyes CPU mellett én is kíváncsi lennék.

-
Nem visít annyira, hogy a +5W-ot ne bírja el. Már ha stimmel a mérés. Mondjuk az engem is aggaszt, hogy 2db tápcsati van rajta
Egyébként részben az E2160-ról is szól, mivel mást nem igazán akarok cserélni a VGA-n kívül. 3,4-3,5GHz két mag mellett hoz annyi többletet, hogy érdemes legyen beruházni akár ideiglenesen is a jelenlegi konfig mellé? -
Üdv. Az adatlapomon látható konfigomban lecserélném a VGA-t(tudom, hogy a többit is le kéne, de azt ráérek később is, olcsó 5850 meg nem lesz túl sokáig). A procit fel tudom húzni 3,4GHz-re, tehát azért többet kapnék az 5850-nel, mint ezzel, viszont a tápra most jelen pillanatban nincs keretem. Alapórajelen elbírná az 5850-et?
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Ja, és egy igencsak robosztus felbontás(jelen esetben dual 1080p vagy dual 720p) mellett VGA limitbe ütköznék(HD5850-nél nagyobb karit nem veszek), de az E2160 is megy 3,4(1,46V)-3,6GHz(1,58V)-et primestabilan, csak utóbbihoz még nagyobb hűtő kéne.
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hülyeségnek tartom több részletben megvenni a gépet, 4-5k szállítási költséget másra is lehetne költeni. Egy Athlon II X4 620 dolgot gondoltam mellé egy Corsair CX400-zal.
tommka: A procid primestabil azon az órajelen?
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
ArmAII, GTA4 meg ilyeneknél(Crysis, CWH) levenném 2560*720-ra.
-
Üdv. Dual-HD(3840*1080 vagy 1920*2060) felbontás mellé elég lehet a HD5850 kicsit megrángatva, maximumon?
-
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Tudom, de nem akarom, hogy visszautasítsák azért gariból, mert megsült.
-
Üdv.
Melyek azok a HD5850-ek illetve HD5870-ek, amiknek a gyári feszük úgy van beállítva, hogy bátran menjenek akár 1GHz-et is(GPU) és a hűtőjüket sem kell lecserélni hozzá? -
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Ezért jók a virágbolti játékok. Azoknál még a supportra is figyelnek, a Steam meg nem egy dolgot művelt már azokkal a játékokkal, amik megvannak rajta, pedig azt fizetett emberek csinálják.
-
Legyen szíves írni ide, vagy nekem egy PÜ-t, aki 2 magos (leginkább Intel, de még jobb, ha E6500 vagy alatta) használja a HD5850-ét.
Köszönöm. -
Az a helyzet, hogy erős procit nem akarok, és ha már alaplapcsere nélkül akarnám megoldani, akkor egy Q8200 is drágább, mint egy ASRock lap+X4 620 E2160-at 3,4-ig tudom megrángatni értelmes feszen, az mennyire izzasztaná?
ui.: A procicserét azért is hanyagolnám, mert látható különbséget nem hoz, viszont egy 22-23"-os TFT igen.
szerk.: 19" 1280x1024 van most. -
Ha esetleg vennék egy HD5850-et, akkor milyen hátrányom lenne a PCIE1.0-ból?
És ha fullHD monitort vennék a proci+lap helyett, akkor meddig kéne megrángatnom az E2160-at(fullHD-ről beszélünk), hogy ne legyen CPU-limites semmi? -
válasz
Capt Baloo
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a mellékelt dolgokban különböznek, pl. valamelyikhez van külön tweaker progi.
Az én kérdésem az lenne, hogy melyikhez jár tweaker alapból? -
Btw egy 5850 alá milyen procit érdemes venni? Húzva lenne alapfeszen, léggel a kártya és a proci is. 1280x1024-es felbontás.
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"Most, hogy feltettem az EK blokkját az 5850-re"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak tegnap néztem ezt: 

A teljes konfigot illetően kb 100k különbség van köztük, pénz az meg sosincs elég.