Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Pagi79
üzenetére
Igen frissítettem, 2x is.
Mikor megvettem, rögtön feltoltam az F5-ös BIOST, máris tökéletes volt a 2D ben 157/300 MHz Powerplay.
Azután 2 napja kijött egy új BIOS amiben már kitolták a tuning korlátot 920/1200-ra.Nem kell félni a BIOS flash-tól, a Gigának is remek gyári programja van hozzá.
2 perc az egész.
Persze előtte alaposan nézz utána, olvasgass nétz meg a Readme-t.
-
Dreamie
őstag
válasz
Pagi79
üzenetére
azért azt hozzátenném, hogy a kártyavásárlás valamilyen szinten lutri is, hogy milyet fogsz ki, a gyártók amiket felsoroltak és ajánlottak a kollégák, azok mind-mind jók, kell egy kis szerencse is, hogy beleszaladj egy kivételesen jól tuningolható kártyába, de előfordulhat, hogy hibásat fogsz ki. Asusom van, jól szuperál, előtte Sapphire toxicom volt, hibás volt, pedig csupa csupa jót olvastam róla és Giot barátunk is beleszaladt egy kivételesen jó példányba, ez van, LUTRI!!!
-
Daffni2
addikt
válasz
Pagi79
üzenetére
Azért vess egy pillantást még erre is::GIGABYTE GV-R585OC
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A driect CU-t vetted?