Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Valamelyik fejlesztő csinál alternatív megoldást a tesszellálásra, valamelyik nem. Ez minden stúdiónak az egyéni döntése.
Miért árazná máshogy a termékét az ATI, amikor nincs konkurencia? Szerintem nem magas a HD 5700-ak ára, de még a HD 5850 is tartható (én is veszek egy ilyet, pedig nem szoktam szórni a pénzt).
A DX11-es játékok nem fognak ettől lassulni, az API visszafelé kompatibilis, ez jó a fejlesztőnek. Még az NV is mondta, hogy 2010 második felében özönleni fognak a DX11-es játékok.
Megérte bepakolni a tesszellátort. Így visszagondolva szerintem ennek az AMD-re volt hatása ... élesben tudták elemezni, hogy mi a jó tesszellátornak. Talán ezért jelent meg ilyen későn a Tessellation SDK is, nem akarták, hogy a konkurensek vizsgálódjanak. Amúgy meg a Xenos-os egység alig 15 millió tranyó, a DX11-es megoldás sem lehet sokkal több, olyan 20 millióra saccolják. Ekkora chipeknél ez nem nem nagy szám.kimi02: Nagyfelbontásnál eléggé csökken a proci szerepe, miért kellene egy négymagosnál erősebb cucc? Bullshit ez a kihajtja-e téma. Valaki kitalálta és elterjedt, mint az Internet. Világos, hogy a legolcsóbb proci mellé ne vedd meg a legdrágább VGA-t, de hasonló kategóriában nincs értelme ennek a témának.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest