- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
válasz
zebrafish #20645 üzenetére
(#20640) TeeBee73:
... Erre inkább nem írok semmit mert ban lenne a vége. Én 350-es Táppal hajtottam Phenom II X4 965+4870 kombót. Prime+Furmark alatt is vitte. Csak az a 350-es Delta táp 12V-ágon le is adott 330Wattot!Az a Chiftec táp régebbi P4-gépekhez van kitalálva.
Tápod terhelés alatt le fog kapcsolni. Ajánlott lenne pl egy Fsp Hexa 400-at venned ami 8k-körül van.
-
kisza25
félisten
válasz
az én gépem(aláírás adatlap) maxra terhelve 195W konnektorból, játék alatt nem ment még 185W fölé, van esélyed
CCC-re: attól ad rossz órajelet, hogy az előző kártyáét megjegyzi még olyan esetben is, ha leszeded a drivert és be az új kari és felrakod hozzá a friss drivert, csak abban az esetben nem, ha kipucolod regisztriből
nekem pl 650/4000Mhz en ment 5570 leszedtem drivert+CCC-t és beraktam HD5850-et megkapta a legfrissebb driver+CCC és 650/4000Mhz et állított be,
azt hiszem elég volt egyszer rányomni a defaultra és már jó is lett, de erre már nem emlékszem biztossan -
TeeBee73
veterán
válasz
A lehetőségek:
1: nem indul a gép.
2: elindul, de instabil lesz.
3: elindul, működik rendesen, és eljő a világbéke.Én némi fenntartásokkal a 3-ra tippelek.
A CoolerMaster tápajánlóját nézegettem nemrég, ott 5870CF-hez is 550/600W-os tápot javasolnak, egy kártyához meg 350-est, 4 magos proci mellett, szóval no para. Az 5850 meg jóval kevesebbet eszik, mint a bátyja.MOD: A kártyához sok sikert, jó döntés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest