Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Egy teszt alapján én ezt nem jelenteném ki... Pláne erről az oldalról....

Lapozgass inkább itt: [link]
vagy itt: [link]
Nincs egyébként túl nagy előnye a 6970-nek, de tegyük hozzá, hogy HA tesszelálásra kerülne a sor, jóval gyorsabb lenne, ha rengeteg háromszöget kéne renderelni, jóval erősebb lenne, és az új, 4-utas shaderek miatt driverileg is várhatóan viszonylag sokat fog még javulni a teljesítménye, míg az 5-utas már nagyon jól van optimalizálva. A 2GB fedélzeti ram is jól jöhet. De azt is látni kell, hogy ezek a karik jövőtállóságban tűnnek jobbnak, nem a jelenben. Mint anno az 1GB-os 4870... A maga korában semmivel se volt gyorsabb az 512-esnél, rá egy évvel meg meg lehet nézni mi lett.... -
barack1997
senior tag
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Abban a tesztben a gpu-z 1600 sp-t ír a 6870 re amikor csak 1536 van benne.Mondom 53k-ért powercolor 5870 kihagyhatatlan volt, szerintem megérte anyámékat nyaggatni.
[OFF: Nem a gazdag kiscsávó vagyok,mert nyáron kimegyek aratni faterrral meg segitek a faluba akinek tudok szoval jön a pénz,de megy is ]

Dj Dekko!:A VTX3D jó márka. Nincs vele baj csak ajánlani tudom. Csak azok a ronda piros nyákok és hűtők.. Ahhoz egy plexi nélküli ház kell,hogy elviseld..
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő