Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Pontosan minél kisseb az energia felvétel annál kevesebb a hő,ha ez másképpen is lenne +100-200ft os többletet még ki bírok fizetni villany számlára,de első sorban a hőtermelés érdekel ebből a szempontból.Szerinted lehet LCD monitor ioncserélt vízel tisztítani mert fosok,hogy megint valami spéci folyadék le eszi a tükröződés mentes védő réteget a moncsimról az előzőt is ezért dobtam mert sikerűlt letisztítani hatásosan
.Méreg drága szer meg az istenért nem száradna meg úgy,hogy ne hagyna foltot maga utána ami 2000ft os csoda szernél ez elvárható lenne ,de állítólag a desztilált víz jó hozzá mert foltmentesen szárad,gondoltam hátha te tapasztaltabb vagy ezen a téren nem úgy mint én hogyan lehet egy LCD monitort haza tisztítani.Ha más is tud ebben segíteni megköszönném csak minden féle infót olvasok és nem tudok eligazodni rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.Méreg drága szer meg az istenért nem száradna meg úgy,hogy ne hagyna foltot maga utána ami 2000ft os csoda szernél ez elvárható lenne ,de állítólag a desztilált víz jó hozzá mert foltmentesen szárad,gondoltam hátha te tapasztaltabb vagy ezen a téren nem úgy mint én hogyan lehet egy LCD monitort haza tisztítani.Ha más is tud ebben segíteni megköszönném csak minden féle infót olvasok és nem tudok eligazodni rajtuk.