Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hát, minden procinál egyéni kicsit a tuningpotenciál amennyire tudom, pont ugyanazt nem biztos, hogy ki bírd hozni az egyikből, amit akár ismerősödnek sikerült gond nélkül. Lehet hülyeséget mondok, de videokártyánál is ezt figyeltem már máskor, enyém pl nagyon antituningos darab belőle.
De panaszkodni nem lehet, annyit muszáj tudnia, amennyi az alap órajel. Azt tudja, a bónusz meg egyénfüggő 
Nekem alapfeszen semmit nem piszkálva, csak a catalyst overdrive-al megy 3,5-ön. Ha nem akarod azt a 100Mhz-et mindenképp, ennyi körül remélhetőleg neked is elbattyog, és mint mondtam, A75 pro4 lapon stabil, etc.

(szerk: késő este még visszanézek, mit hoztok ki a témából, érdekel. De most jobbra el dolgozni
) -
Silentfrog
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Így van a tuningra nincs garancia.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De panaszkodni nem lehet, annyit muszáj tudnia, amennyi az alap órajel. Azt tudja, a bónusz meg egyénfüggő