Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
2003 November-December környékén már jöttek a Thortonok. Nekem olyan lett hirtelen felindulásból egy 2000+, de elég alacsony volt a szorzója. Sajna nem hozta amit elvártam, pedig egy 9600 került mellé. Az ECS, talán K7S5A lap is cserélődött ezért két hónappal később. Azért nem rögtön, mert a lapcsere vs. 9600Pro versenyben a videokártya győzőtt. Egy MSI Nforce 2-es deszkával rögtön csodálatosan elkezdett futni a szekér. 333-on atom stabil volt feloldott cache mellett, de a 400-as FSB-t már nem szerette csak addig amíg nem festegettem a tetejét. Szóval nem volt a legjobb darab, de egy 2300-2400MHz között futó Barton-ra alakítva azért nem számított akkor rossznak
De nem volt sok ideje megmelegedni, mert jól sikerült lecserélni egy 939 3000+-ra.Na azok voltak a boldog vágtatva fejlődős idők, ma is szuper young timereket lehet építeni ezekből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore pizza és kenyér topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De nem volt sok ideje megmelegedni, mert jól sikerült lecserélni egy 939 3000+-ra.
DarthSun