Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Akkor ez egy megerősítő tapasztalat, hogy a 2.00 általában jó, újabb vas+XP esetén. A korábbi verziók viselkedése is változó, van amelyik bugos vagy fagy XP alatt, van amelyik rendben műkszik.
PAE : 2féle verzióval találkoztam, egyik sima, másik bootmenüt készít, utóbbi talán praktikusabb, mivel könnyen indítható bármelyik, nem kell leszedni-felpakolni - mást nem változtat amúgy a rendszerben. Szegmentált RAM driver, úgy vettem észre ha fent van, akkor a többi drivernek is a moddoltnak kell lennie, hogy fusson minden, én custom ISOt készítettem a telepítéshez, belepakoltam az Intel-AMD AHCI-Fernando+az egyéb belefordítható újabb drivereket. 3DM03-05-06, az így telepített XP- n is fut trükkök nélkül, 99-01-2000- hez pedig patch- ek kellenek.
Valamint a PAE ha fent van, kicsit lassít a gépen, legalábbis a tesztekben, nem tudtam, mondták, ellenőriztem - 1-2%, tehát általános használatban nem jelentős.(#97274) jokeph : az eredmények alapján kb 2001- ig príma retro gép, a natív W98 támogatás miatt egy dualboot XP- vel jól állna neki.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Flint 2 OFF topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

05/06-nak már nem láttam értelmét.
DarthSun