Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Pikari
üzenetére
Igen a legtöbb játéknak van D3D támogatása az akkori időkből de kapásból hármat is tudok mondani ahol D3D alatt szarul mennek és tele vannak grafikai artifactozásokkal és glichekkel. Míg 3DFX alatt semmi ilyen nem tapasztalható. Arról nem is beszélve hogy hogy D3D alatt volt hogy hiányoztak effektek.
Oké hogy ezek nem jönnek elő 3d markozás közben de valaki játszani akar rajta más meg pontszámokat nézni
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
PII és PIII gyakran volt GeForce-okkal újítva, általában GeForce 2-vel. Ezek mindig későbbi újítások voltak, emlékszem, hogy a helyi apró újság tele volt olyan 366-466-os konfigokkal amikbe GeForce 2MX 400 volt, meg 128-256MB RAM. Ezek mind utólagos bővítések. Mai szemmel ez is korhű bőven, de a VGA meg a RAM később került bele.
ha nagyon korhű gépet akarsz akkor szerintem PII szintre a TNT1/2 ami mehet, mellé esetleg egy Vodoo2 (SLI)
Ha "későbbi javítás" is belefér, akkor PII-PIII mellé GeForce 2-3 és Voodoo 2 SLI. Jah, meg 512MB RAM.Annak idején, én 1700-as Celeron (2266MHZ-re húzva) és GeForce 2 MX400 mellett Voodoo 2 SLI-ztem, de mint írtam, ez az "élmény" már akkor inkább csak MEH volt. Pedig a Voodoo 2-ket irgalmatlanul kihajtotta a 2266-os P4 alapú Celeron, szavam nem lehetett CPU Bottleneckem biztos nem volt.

Csakhát a Voodoo 2 már egy GeFOrce 2 MX400 mellett is nagyon elöregedett és macerás rendszer volt, sok játék rosszabbul is futott vele mégis azon akartak futni... Igazából csak a 3DFX exclusive címekre (Drakan, NFS2 meg a Carmageddon 2)használtam, amik jobban néztek ki Voodoo2-vel mint akármilyen D3D csúcskártyával. Máshol nem volt értelme már 2002-ben sem.
Ma meg PII-PIII-on is dobnék bele egy GeForce 3-at és glidewrapper
-
válasz
Pikari
üzenetére
P1/V1 elég lassú, bár nekem is van ilyen konfig. V2+gyors Copper hívő vagyok, vagy V3, de akkor nem tudok TL- es főkártyát bepakolni.
Korai GeForce- ok hiányoznak nálam, nem is tervezem mert nagyon drágák, ugyanolyan kompatibilisek a GeF4Ti/GeFFX/R9xxx kártyák, és sokkal olcsóbban jöttek, cserébe nagyobb a teljesítmény is, tehát nálam ezek helyettesítik a ritka és horribilis árú korábbi példányokat. Na jó, én még akkor spájzoltam, amikor olcsóbbak voltak az említett helyettesítő példányok, de gondolom ma már egy GeF4Ti4xxx/R9800Pro is szinte megfizethetetlen, ha egyáltalán kapni valahol. -
-
Fücsök007
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
A modder közösségnek hála ma már ma már elég jók az 5500-as AGP-s kártyák is, egyébként senki nem állította hogy minden játékhoz ezek a legjobbak, de szebb képet is adnak mint a geforce 2-es társaik, cserébe a nem glide-ra optimalizált játékokban lassabbak. Egyébként dupla vagy tripla monitoros Win98/2000-es géphez Matrox parhelia ajánlott ami jobb mint a geforce 4-es vetélytársai, és több értelmét látom mint az agyonhájpolt FX kártyáknak. (Nekem is ezért van 6800GS kártya használatban, nem forró és nem süvít a gyári hűtés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun