- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #88600 üzenetére
2009 nyaráig az én szobám is így nézett ki jellegében. Mert ott eleve három működő komplett gép volt (az Athlon XP mellett egy tuningolt 1600A és 1800A NW is), de sokkal több alaplap, VGA meg ilyenek kallódott a polcon, meg zöldséges ládákban winyók, lapok stb (annyi alapom volt, hogy az egyik 10+ nm-es falat ki akartam vele tapétázni), illetve a dobozok nem olyasmik voltak mint neked, hanem CPU-s, alaplapos, VGA-s mindenféle hardveres dobozok. Gyakran nem is üresen
Sajnos fotó nincsmivel akkoriban még nem nagyon volt fényképezős mobilom.
Viszont látom, hogy van egy egészséges mennyiségű Commodore 64 is a szobádban, így hirtelen kb annyi mint nekem van
(csak nekem van C is, nem csak a púpos)
-
válasz
Jó az. Annyi hogy nemigen van kiegyensúlyozva, rendszerezve a pakkod, kicsit dőlnek ide-oda. Nekem struktrúrálisan be van lőve, de sztem több a helyem, amiatt megoldható. Fotót nem készítek, mert csak ahol mozgok ott van takarítva (néha
), a többit a por és a pókháló uralja, pedig tavaly lepókhálóztam, de már megint
-
fatpingvin
addikt
válasz
biztos, ez még istenes. nálam ennél lényegesen veszettebb állapotok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest