Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz zoltanz #88424 üzenetére

Laptop esetén nem is szoktam vállalni, ha hardveres beavatkozás is kell. Desktopot is már csak rokonnak és egy havernak. Laptopnál ha hardverhiba van, megmondom hogy vigye ahová akarja, aztán ha megjavíttatta, utána már újrahúzom a rendszerint vírusos, xarrá kevert, mindent felrakok, fél óra alatt induló oprendszert.

Van kivétel is, pld az Asus K52N - Athlon-II-X2 laposom alján nagy ajtó van, kinyitva minden hozzáférhető : HDD, ODD, RAM, Hőcső a chipsettel, procival, ventivel.

Egyes típusoknál külön díjazom pld a bill alatti HDD- t. Extra xopatás, találd ki melyik billentyűk alatt vannak a csavarok, emeld ki az egészet és csak akkor férsz hozzá(alulról nem látszik, mert egyéb cuccokkal le van fedve, vagy direkt fémlap hogy nehogy hozzáférjél.

A retrok sem semmi, egy nem működő P1- est kaptam régebben. Há' mondom megjavítani nemtom, szétszedem, aztán kiszedem, a hasznosíthatókat. Csavarok ki mindenhonnan, részben megindult, pattintgatás körbe, kezdett nyílni mint a harmonika, de belül csak tartotta több ponton is valami, faxom tudja mi, sem elölről, sem hátulról nem látszott semmi. Aztán az erő módszer mellett döntöttem, az alsó felére ráléptem, a felsőt meg letéptem róla :B

Új hozzászólás Aktív témák