Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz FoxiestFox #80600 üzenetére

Furmarkról van szó, semmilyen életszerűt nem tudok elképzelni hogy azzal kellene tesztelni. Semmmi értelme sincs. Gyakorlatilag gpu hő és vrm terhelésre jó csak (azaz mára már arra sem) Ott van más teszt amit fentebb is linkeltem. (Opencl, Cuda...) de töltök fel rendes linuxos teszteket is.
    Jobb ha valós számításokat végez és ott hibázik mintha egy valamit néznénk amiből nem derül ki hogy hibázik-e a kártya csak annyit hogy koppra ki van fullozva a vrmje. Vramot sem tesztel, számomra nem értékelhető amit csinál.
    Atitool ebben jobb volt, ott láttad a hibákat. (Bár az sem egy tökéletes valami de régi kártyakra jó volt.)

Illetve irtam is hogy másfél óra 100 fokos furmark után pont bacsisnak adtam el egy kártyát és vehettem is vissza mert egy óra alatt meg is döglött játék alatt.

Prime95 oké de ott meg az avx miatt bukik meg a dolog, proci eleve nem megy max órajelen miatta. Játékok meg alig használják ki. Nekem a prociban 2db is van magonként avx512 és foggalmam sincs hogyan hajtsam meg valós progikkal.

Lényeg hogy számomra video kari teszt az valamilyen játék vagy ahhoz hasonló benchmark ami fullozza a vramot (pl superposition) vagy ha vram gyanús akkor olyan számításos teszt ami vramot tesztel. Opencl/cuda ha nem hibázik grafikailag látszólag de instabil. (Linux alatt hogy szoftver hibát kizárjam)

Új hozzászólás Aktív témák