Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simán ráment az R&M táp, tuti hogy a lap is szabvány mert azóta is rendben műkszik...szerencsém volt

Compaq meg asszem soha nem járt nálam. Egy DELL Optiplex GX1 volt amit tudtam hogy szabványon kívüli, megpusztult a lap, így átépítettem a használható alkatrészeket szabványos lap+táp (BE6) mellé. -
ityam
őstag
Nekem az biztos hogy könnyen bele tudom dugni a 20 tűs ATX csatit az alaplapba. nem kell erőlködni szóval tényleg valószínűtlen hogy mashogy lennének bekötve az egyes lábak de most újra összegugva mlg mindig megrémítsz ez a táphang. Ráadásul a leírás szerint kéne valami lednek lennie az alaplapon aminek kéne világítani ha jól emléxem ha kap tápot. Itt viszont ezen a lapon semmi nem világít a táp felkapcsolása után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- JBL STAGE 2 9634
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun