Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
nem sokan, de van aki igen. Zoltán haverom pl mintha szándékosan arra utazna, hogy le legyen maradva a korral. Most ugye a Q8400-ast Q9500-asra akarja cserélni, a HD8490 helyett javasoltam neki egy GTX750Ti-t, de visszautasította azzal, hogy egy 710GT-t akar bele inkább.
Ha van 35 ezre mondjuk akkor 20 ezerért kezd el nézegetni, és inkább még onann is lefelé adja. Tavaly elmondtam neki, hogy komplett gépet 35 ezerért játékra(!) keresni nem épp a legjobb dolog, erre 20 ezerért kezdett el gépeket nézegetni. Azóta ráköltött még 320-at, most gondolkodik a következő fejlesztésen (proci és VGA cxsere) de én már látom, hogy azzal sem nagyon lesz előrébb... -
Esetleg én
, az FX szörnyet GTX1060- al párosítottam, így legalább viszi az offline és a YT 4k- t is, játék meg úgyis régebbi megy. De készülőben a 2011v3, már csak valami olcsó de jó lapot kell kifognom, bár olyan nem létezik 
(#70493) envagyok : socket 5 gold cap proci nekem is van egy, lapot nehéz találni, az ritkaság ha van működő, próbáltam szerválni (nem magamnak, nekem nem kell) fórumtársnak, de az illető aki felajánlotta ingyen, már vagy 2 éve nem lépett be a PH- ra. Ha van P1MMX akkor nem érdemes foglalkozni a S5- el, szerintem. 386- ot esetleg, de ha van 486...hát fene tudja, kérdéses. Igaz hogy nálam 386/486 dögivel van, 286- ból csak egyet tartok, de én a gépszámban elvetemült vagyok, ha csak sima korátfedés kell, akkor 4-5 géppel lefedhető szinte minden
(#70496) batyuska100 : az alaplap fölé forgatott táp sztem nem szerencsés, nem szeretem, azokat a házakat kidobáltam. Amellett hogy pang a proci környékén a meleg levegő, irritál is ha nem látok rá az egész lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az FX szörnyet GTX1060- al párosítottam, így legalább viszi az offline és a YT 4k- t is, játék meg úgyis régebbi megy. De készülőben a 2011v3, már csak valami olcsó de jó lapot kell kifognom, bár olyan nem létezik
DarthSun