Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
hege8888
üzenetére
Az jó hír!
Koproci? Hát ha van, akkor bele kell próbálni, de tényleg nincs sok értelme beszerezni.Nekem 1993-ban a 386DX-40 mellett volt egy Cyrix.
Kb. annyi, hogy a Landmarkban volt FPU csík is és elindult az Autocad 10 vagy 11. Használni persze nem tudtam, de nem is nagyon akartam.

Elég volt, ha megy a Wolf3D, Dune2 stb. azokhoz nem kellett...1994-ben áttettem próbából a 486DLC-40 mellé és az is felismerte.
-
válasz
hege8888
üzenetére
Kooproci tökmindegy, amilyen van/tudsz beszerezni. Frekiben legyen nagyjából hasonló. Kisebb eltérésekkel nincs gond, pld a 33MHz- es FPU megy 40- en. Nálam a DLC40 mellett ULSI 40- es van. Értelme nincs sok, nem nagyon használják a korabeli programok. Quake elindul ha bent van az FPU és 8MB RAM, de csak annyi hogy indul, sebessége diavetítés. Ha van már kooprocid, vagy olcsón be tudod szerezni, tedd bele. Sok pénzért nincs értelme. Én is csak a feeling miatt tettem bele
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
DarthSun