Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz arn #61103 üzenetére

sorfrekit duplázni és triplázni is tudja, ami elég. De nem olcsó. A Datapath viszont tetszik. Végignéztem a kínálatot és a VisionAV-HD vagy a VisionSD4 lenne jó nekem, mert az már mindent tudna egyben:

- HD-ig DVI, de a HDMI ugye kompatibilis
    - PAL/NTSC kompozit és S-video
    - RGB mindenféle sync jellel (green, kompozit...)
    - A késleltetés elfogadható, csak a tripple bufferinggel kell megbarátkozni
    - Ha kell van linuxos driver/szoftver és onnan a szoftverrel úgy skálázom, deinterlacelem oda/vissza ahogy akarom. Alacsonyabb felbontásnál még egy sima mencoder, mplayer, ffmpeg is bőven megteszi.

De ezek még mindig nem olcsók. Mondjuk az OSCC árából kijön és sima pass through-t tud. Annyi a trükk, hogy nem enkódol, legalábbis ha jól értem, hanem szoftverből kell megoldani. Mondjuk a legolcsóbb 1030 videókártya encodere elintézi könnyedén, sőt már egy ideje az Intel IGP-k is.

Szóval már van ami megfelel mindennek amit szeretnék, csak a pár száz $-os árral kell megbarátkoznom. Mivel megrendeltem a 6000 Ft-os GBS-t először kipróbálom azt. Ha nem válik be, akkor elkezdek spórolni vagy eladok egy felszereltebb 1200-est.

Ezt a videót már láttam, pont innen vettem a 8200-es hackelt firmware ötletét.

Új hozzászólás Aktív témák