Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Nekem is van 3db 486-os lapom, de csak egy maradhat. Sajnos még nem tudtam eldönteni, hogy melyik maradjon. Van egy ISA lap 486SX-20-al, egy VLB-s 486DX2-66-al és egy PCI-os Intel és AMD 486DX4-100-al. Vesa videokártyám nincs, és nem is látom reális esélyét, hogy a közeljövőben szerzek, így sztem annak van a legkevesebb esélye a maradásra. Ha meg a használati értékét jobban figyelembe veszem, mint a ritkaságát, akkor meg a 486DX4-100 maradna az SX20-al szemben. De ezt még nagyon nem tudom, lehet, hogy marad mindkettő.

Most az XT van a porondon, ha az teljesen kész, akkor jön a 286-os a sorban. A 486 még messze van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó 2db Pixel 7
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DarthSun