Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Valojaban ezeknek az elolapja sokkal jobban tetszik. Igazi kocka forma, de mar megsem az at-s vonalat koveto. Olyan komoly, letisztult, minimal design.
Lehet talalkoztam regebben ilyennel de nem emlekszem. Csak arra, hogy van benne anyag es anyazol szereles kozben, hogy "miiieeeert?!?!"
Ez arulkodo jel 
Az a kihivas, foleg hazak eseten, hogy az eladok se ismerik a tipusat, igy van mit vegigbongeszni. Itthon igy, hogy inwin rakeresni hasznalt piacon - haat kb eselytelen.
A hazak nagy resze meg amit arulnanak jellemzoen a 2000 utan kezdodott csicsanyavajak, mint pl Codegen nev alatt futott vegtelen valtozatu, szinu szornyszulottek.
Emlekszem a Mistralban (Vaci uti) is a polcon sorakoztak vegig es gyak egy normalis nem volt a kinalatbol. Elolapnal kiestek (anyag / belso szerkezet se volt jobb).
(#50480) elfelejtette
Nalam laptopban allt meg a dolog. Nagy hw tuningvas manias voltam ma meg 1.xkg laptopot nyustolok
. Mondjuk asztalnal ki van kotve monitorra stb de akkor is 
(#50481) DarthSun
Ebbol a masodik a jopofa, elsot ismertem. De retro masinaba nem mutatna jol. A HDD-s vaktakaro az meg ilyen, itt a szurke ledes takaro az, belul meg sine van vinyo szamara ugyanugy. Ez illene AT hazhoz.:
(#50491) MMIX
Ehhez egy AOpen alaplap jart, i845 chipsetes, 1,8-as celeronnal. Szinten gyari konfig elvileg. Alaplaprol kondik itt is kihaltak
. Viszont erosen torom azon a fejem, hogy korabbi generaciot szerelek ebbe a hazba, egy PIII-at. Valami jofelet, tetszik ez a haz. Viszont jo, hogy emlitetted a tapot meg a pontos tipusat. Egy ilyet kaptam melle ezek szerint tuti ez a gyari peldanya, ennek orulok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Villanyszerelés
- Warhammer 40.000
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez arulkodo jel 
DarthSun