- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
DarthSun #48130 üzenetére
Az 1.-es típus esetén a táblázat alatt krix krax van (randomnak néz ki, de mindig ugyanaz) bármely gombnyomásra resetel.
47-es típusba beírtam azt, amit a 386-ban autodetektál. Szépen ott van a kapacnál a 3xxxMB.
Nem is vártam volna, hogy hagy beírni 6542Cylindert meg hasonlókat, de simán benyelte.
Ki is írja, hogy "Initializing EZ-BOOT" vagy ilyesmi, várok, de nem megy tovább.Betettem egy 210MB Conner HDD-t, MARIO.EXE elindul, játszható. Kicsit lassú.
Leszedem a jumpert amit a TURBO gomb helyére tettem. Kifagy.
Leszedett jumperrel nem is indul a gép, már valami zagyvaság van a TRIDENT 8900 bejelentkezésekor, de az kivehető:
8bit bus és 256K (32bit bus és 1024KB helyett)
Azt nem tudom, hogy az üresen hagyott TURBO gomb tüskék esetén a gyorsabb, amit nem bír valami vagy mi van ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest