Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Természetesen nem szintetikus tesztekre alapoztam én sem hanem hogy a sis-es lappal friss win7-el kínszenvedés volt már a netezés is, ugyanazzal a procival (valami közepes Pentium D) rammal vinyóval valami olcsó inteles lappal meg megtáltosodott a rendszer a sis-hez képest...
Az AMD alatti SiS-nél is természetesen az olcsósága miatt döntöttem először az ECS K7S5A, majd az L7S7A2 mellett - utóbbin 400MHz feletti FSB-vel és szinkron rammal futott a TBred-B 2.3GHz körül, de amikor lecseréltem egy NF7-2-re akkor nem hittem a szememnek hogy a 8500LE gyorsabb már tuning nélkül is, hát még amikor odacsaptam a lovak közé! Természetesen én is vadásztam az ECS lapokhoz a tuningbiosokat amelyekkel sokkal több opció volt elérhető, de a chipset-eket elkönyveltem a vérszegény kategóriába. Valóban számottevően olcsóbb volt, mondjuk a fele/kétharmada egy NF7-2-nek de ha a bő másfélszeres gyorsulást is hozzávesszük (következetesen kimérhető volt játékokban is, sokkal stabilabban ment minden ami addig dadogott) akkor hirtelen már nem is sok érte az a pénz...
Ha nálad az intel-lel nem számottevően gyorsabb a sis-esnél akkor inkább arra tippelnék hogy azzal az intel konfiggal lehet valami probléma és sokkal több tartalék van még abban
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun