Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz zotyesz66 #27424 üzenetére

Természetesen nem szintetikus tesztekre alapoztam én sem hanem hogy a sis-es lappal friss win7-el kínszenvedés volt már a netezés is, ugyanazzal a procival (valami közepes Pentium D) rammal vinyóval valami olcsó inteles lappal meg megtáltosodott a rendszer a sis-hez képest...

Az AMD alatti SiS-nél is természetesen az olcsósága miatt döntöttem először az ECS K7S5A, majd az L7S7A2 mellett - utóbbin 400MHz feletti FSB-vel és szinkron rammal futott a TBred-B 2.3GHz körül, de amikor lecseréltem egy NF7-2-re akkor nem hittem a szememnek hogy a 8500LE gyorsabb már tuning nélkül is, hát még amikor odacsaptam a lovak közé! Természetesen én is vadásztam az ECS lapokhoz a tuningbiosokat amelyekkel sokkal több opció volt elérhető, de a chipset-eket elkönyveltem a vérszegény kategóriába. Valóban számottevően olcsóbb volt, mondjuk a fele/kétharmada egy NF7-2-nek de ha a bő másfélszeres gyorsulást is hozzávesszük (következetesen kimérhető volt játékokban is, sokkal stabilabban ment minden ami addig dadogott) akkor hirtelen már nem is sok érte az a pénz...

Ha nálad az intel-lel nem számottevően gyorsabb a sis-esnél akkor inkább arra tippelnék hogy azzal az intel konfiggal lehet valami probléma és sokkal több tartalék van még abban

Új hozzászólás Aktív témák