Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
benedekco
üzenetére
Konkrétan nem akarom egy teszten belül összehasonlítani.. mindneki tudja hogy lassú... de ha megfutja a 2GHz-et akkor már leeht hozna egy 700-as celó szintet

csak poénkodok ám
szal jahh meglesem milyen frekiig bírja 
Most egy 3000+-os Sempront hajtok, 754-eset, de hát hiába már 90 nanométeres, 2250 fölé nem megy léggel pedig 1,65V-ot adtam neki
-
Peter789
senior tag
válasz
benedekco
üzenetére
mivel 3D-t nem tud, ezért csak a felbontás miatt kellhet ennyi ram > 1600x1200 32bit elméletben lehetséges, ha a ramdac és a vision is tudja
az ilyen félrevezető hirdetések a legjobbak, kevesebben találnak rá... ilyen miatt majdnem lett egy Matrox m3D kártyám "olcsón": úgy hirdette az amcsi, hogy "Matrox 757-00" - valahol a nyákon van egy ilyen számsor, de nem tudta pontosan, hogy milyen kincset is árul. 13+4$-ra tartotta, én írtam neki hogy mit szólna össz 13$-hoz (usa szállítással), jött hogy neki 15$ ok lenne, küldjek paypal címet. aztán nem jött a válasz, nem jött, én marha meg nem írtam rá 1-2 nap után hogy hol jár már, mire egy bő hét múlva látom hogy valaki leütötte fix áron - pedig előtte sok sok hónapig hirdette ezt a kincset és senkinek nem tűnt fel...

cyrix 1200: van egy ilyen notim. ahhoz képest hogy full noname vas, 10 évesen még mindig működik, csak itt ott picit leütöttem, van egy kis holtjátéka a zsanérnak, stb. az akkuja gyárilag is gyenge volt, max 1-másfél óra, de most is tud még 20-30 percet. a procija viszont rettenet... egy szűz tiszta XP-vel, fél giga rammal első nekifutásra gyorsnak tűnik amíg csak 1-1 ablak excel, word fut, de ahogy van pár flash-es, java-s oldal plussz még ez+az, agyrém lassú lesz...

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

szal jahh meglesem milyen frekiig bírja 

DarthSun