Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bacsis
üzenetére
Hát ha jól rémlik, még valami 300MHz-ekkel jöttél elő. Ha annak idején tudtam volna, hogy ez megvalósítható, akkor lehet p200mmx-ről nem k6-2 350-re váltottam volna... "lett vóna eszem"
re: (#20190) DarthSun
Persze! Azért is írtam zárójelbe, hogy akkoriban már volt Pentium. Szóval a kedvenc procim az az AMD, azóta vagyok kitartó hívük.(bár a P200MMX, azért elcsábított, meg a Core2 óta nagyon szép a CPU vonal, a mai i3-ak is nagyon vonzóak... csak az igp... mégis a Trinity felé dől a mérleg nyelve, hajszálon ugyan, de mégis) És a kedvenc korszakom az a 3/486-os időszak. Milyen varázsa volt akkoriban a hangkártyáknak, és mekkora fejlődésen mentek akkoriban keresztül. A vga-knál meg a voodoo-val jött az őrült fejlődés, pedig az nem is vga volt, csak egy "buta" gyorsító.
Bartonom is volt meg minden, izmos egy jószág volt. Főleg a korán berendelt x800pro-val. Meg azzal az egy giga rammal. De.... paff. Nem volt már varázsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun