- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peti_s #15251 üzenetére
Ezért írtam a Conroe cerkát, én kiszámoltam hogy mit hoz áramszámlában.
A csere meg ugye gyakorlatilag nem kerülne semmibe.
De ezek csak tiszta anyagi megfontolások, jobb teljesítmény mellett, azt is meg lehet érteni ha nem akarod lecserélni.
Csak akkor gyakorlatilag nem nagyon van értelme semminek, mert ugyanúgy lecserélsz valamit, utánajársz, próba, stb., és a végeredmény (picit sarkítva) ugyanaz mint előtte.
De tényleg tiszteletben tartom a döntésedet, a világért sem akarlak olyanra rábeszélni, amit nem akarsz.
Cedar Millt egyébként próbáltam én is, mert ugye a Prescott utáni, hát biztos jobb.
Nem vettem észre igazából semmi különbséget (aki mást tapasztalt, szóljon, tényleg érdekel), sem teljesítményben, sem fogyasztásban. -
Ranagol_5
senior tag
válasz
peti_s #15251 üzenetére
Nagy dolog, nekem bootoláskor 350, teljes terheléskor meg 580W. BTW ha lapot nem akarsz cserélni, akkor cerka D, ha cserélsz lapot, akkor meg underlock, de úgy sem lesz számottevő a változás, hogy őszinte legyek. Valami atomos mini ITX gép kell neked, ha spórolni akarsz, mint az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- E-roller topik
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest