- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én már akkor sejtettem, hogy valami gond lehet a K6-osokkal, mikor osztálytársam a 366-os Celeronom + 32MB RAM + alaplap kombóért adni akart egy 450MHZ-es K6-ost lappal és 64MB RAMmal, és még mondta, hogyha gondolom valamennyit rá is fizet, csak cseréljünk. Szerencsére volt eszem, és elmentem hozzá megnézni a gépet. Mondanom sem kell, nem lett csere.
Utána egy másik osztálytársunk Celeron 300A-jára akarta elcserélni vele, de az sem jött neki össze, végül 1 év múlva az akkor 18 éves nővérére hagyományozta a gépet, és kapott másikat. -
Pikari
veterán
hol ferdítettem? oda van írva a te árlistádra is a 433a mellé tollal, hogy a valóságban 34237 ft az ára
nagyon a valóságtól elrugaszkodottnak érzem, hogy egy olyan konfig, aminek az árát kitermelni egy év munkába került napi 8 órában, az budget lenne, vagy csak egész egyszerűen nem értem a te általad képviselt humort.
most a magyar átlagfizetés nettó 500 ezer, akkor ezekszerint a logikádat követve az 500 ezres geforce 4080 super a belépő szint. KÉSZ
a k6/2 értelme nem önmagában annyi, hogy a celeronhoz mérhető, hanem egyrészt belemegy a socket7 alaplapokba, így szerencsés esetben meg lehetett spórolni az alaplap és a processzorhűtő megvásárlását, továbbá az olcsó alaplapok AT form faktorúak és AT tápot is támogatnak, így aztán meg lehetett spórolni a házat, tápot is, magyarán nem kellett érte egy évig éheztetni és pincébe zárva tartani az egész családot, mint a natasha kampusht az osztrákok, hanem ténylegesen is össze lehetett építeni belőle egy megfizethető buildet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest