- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaja, GUS arra volt jó, hogy elkápráztasson demókkal, mp3 lejátszással, pár midivel, és extra pat készletekkel.
A GUS-hoz az sbos-t mindig vártam a legújabbat mint a messiást, hogy majd az már jó lesz valamire.
Meg hogy majd a következő játékok már biztos natívan támogatják mind a GUS-t is.
Hát egyik sem jött elLegalábbis az én régi 1 Megás GUS Classic-omon nem szerepelt valami jól az emuláció. Illetve ha natívan támogatta is akkor is furcsa volt.
A DOS-os korszakot végül valahogy kibackeltem. Tie Fighter, Dark Forces is elvileg natív volt, de valahogy sose voltak ezek annyira megnyerőek mint egy-egy demo alatt amit tudott a GUS.
Valahogy nem volt jó, játékok alatt gagyi volt. Pont az ellenkezője mint amit a demo scene hozott.
Ezt mondjuk sose értettem. Lehet ezekben a játékokban úgy számoltak, hogy az alap 256kbyte-os GUS-os is működjön, ezért béna volt a hangkészlete amit használt?
Vagy az 1MB-ba is csak ennyi fért bele?
Az biztos, hogy a mostani 4 Megás Yamaha waveboardom ezerszer jobb midire. Ennek szerethető a hangja.A Windows95-től meg már ESS Maestro, Maestro2 meg később Canyon3D-vel nyomattam. GUS is ott volt végig ameddig volt ISA slot, de már nem volt szegénynek semmi dolga.
Ez az álom DOS 90-es évek eleje összeállítás, együtt SB16+Wave+GUS már csak retroban lett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest