Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Attól függ milyen korú az adott gép, bár már SS7- től is kötelező az UOSP, másképp lehet nézni a változatos kékhalálokat. A modern gép/W98 meg nem is megy a modern driverek nélkül.
Tehát itt mellékelned kell a tapasztalataidat, konkrétan milyen gépre vonatkoznak.
TNT meg ilyen brutál lowend esetén bárki jöhet a naptárazós minimum teljesítménnyel, de a profi tesztem után már mindenki tudhatja hogy egy SS7 esetén a minimum videó, a R9800Pro.
UOSP- vel tettem fel a tesztemben a hiteles képmentéseket, ilyeneket nem látok senkitől eddig, majd ha bárkitől jön ilyen, ami persze a full tesztsorom pontjait felülmúlja, akkor már sztem ragozhatjuk tovább ezen témát. Tőled sem láttam ilyen hiteles képmentéseket, csak pár alaptalan beszólást, melyet semmi konkrétummal nem tudtál bizonyítani...ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun