Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Igen, arra emlékszem, hogy jellemzően a kétoldalas RAMok volta khajlandóak jobban több mindenbe menni, de az sem volt életbiztosítás, mert volt amiben meg pont az egy oldalas. Illetve sokszor előfordult, hogy ment a kétoldalas de akkor fele akkorának látta, pl 256-os kétoldalas ment ugyan a lapban, de csak 128-asnak látta.
512-es SD modult én is kb 1-2 alkalommal láttam. 256MB-os modulom viszont már 2001-ben volt három is
A Celeron 466-osomat 256+128MB RAMmal adtam el, ami akkor elég sok memóriának számított, utána a Celeron 1700-at is 256-al kezdtem, aztán mentem 2003 májusában 640MB-ra, és 2006 tavaszáig (akkor már az Athlon XPben) mígnem 1GB majd 1,5GB DDR400-ra álltam át. Aztán nem tudom már mikor de az egyik 512-es ki lett cserélve 1024-esre és végülis 2×512+1024MB RAMmal zártam 2009-ben az Athlon XP korszakot.
A poén az, hogy úgyis volt dual channel, hogy 2×512 és egy 1024-es modul. -
válasz
Pikari
üzenetére
Bezony, akkoriban kezdtem a mélyrepülést, 10 évig pillanatnyi pénzzavar

Ahogy mondod, utólag tesztelgetve, 128 esetleg 256- ot is találtam még, ami BX- ben is indult. 512 akkor fehér holló, retróként jött pár darab, de néha síp, bár volt amelyik lappal használható, de ezt is már régebben csekkoltam, immár több tapasztalattal, vissza kell majd próbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DarthSun