Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Byte vagy valamelyik másik amerikai lap volt. Nem 5x86-ként, hanem best computer for Chrismas-ként volt fent. Azért emlékszem rá, mert a 133-as Pentiumot írjták Best offernek és a 133-as 5x86 volt a jó belépő. Most keresgélem, persze nincs meg
De a 133-as Pentiumokról már átlapoztam pár tesztet, meg a 96-ra jósolt Nx868 -> P6 megjelenéről is olvastam.DarthSun: Az a DX2-50 számomta mindig furcsa volt. Mára megrtettem, hogy a 25MHz-esek helyére mehetett a selejt és máris tádám el lehet adni a gépet. De ettől még mindig nem lett jó, a 66 az igazi.
-
Fenyő
őstag
Igen 92-94 a Dosos pc gémek aranykora, előtte-utána 1-1 évvel egyetértek.
Batman vs Hendrix méretével valóban igazad van, úgy emlékeztem, hogy tök egyforma méretűek, de csak hosszra egyformák, a Hendrix 13 mm-el szélesebb, és ezt az at csati felőli oldalán hozza össze.
Darthsun: Egyáltalán nem nehéz kicserélni benne fóliát (márha szükség lenne rá), szvsz könnyedén megoldod, de ha netán mégsem boldogulnál, vagy csak nem bíbelődnél vele (létezik, hogy ez lenne
) vatikáni valutáért szívesen megcsinálom neked.
-
anaqer
veterán

Ezek a betöltetlen helyek mire vannak a nyákon? Első blikkre azt mondanám, hogy még egy rakat cache... de akkor meg nagyon furi, hogy teljesen más a pinout, mint ami a socket mellett van.
(Ja meg hát az is egy érdekes dizájn, hogy az áteresztő stabi TO220 höleadó oldalával ilyen passzentosan ráfekszik az elkóra...
) -
Fenyő
őstag
A Batmanes lappal tudok egy-két referencia tesztet csinálni, úgysem ártana kicsit jobban letesztelnem, eddig csak annyira raktam össze, hogy megnézzem bekapcsol és indul rajta a Dos. Igen az érett Dos korszak nekem is ez egyik nagy kedvencem, de én a kezdőévet 92-re tenném, onnantól indult meg a jó Dosos címek garmadája (addig a C64 majd az Amiga jobb volt).
Darthsun: Ha az ep-t beüzemelnéd, itt egy kis segédlet hozzá kiindulási alapnak hozzá. A billentyűzetfólia jelentős eséllyel cserés lehet, de szerencsére van hozzá utángyártott (tudok hozzá kontaktot ha kell), igaz nem olcsó. -
Most hallgattam meg, nem semmi.
Nagyon komoly ez az SCSI 5.25" dupla magasan szerelt sok lemez 5.400 rpm fordulattal.
Nekem Maxtor XT-4170E van ami szintén ekkora, de csak 3.600 rpm, szóval halkabb,
valamint az csak ESDI, mondjuk megy MFM vezérlővel is. Valaha Win95 is volt rajta, kényszerből persze, egy elhalálozott 420 MB-os Quantum után... -
Pontosan, elég bonyolult sztem, azért a sokéves görcsölés. Főleg ahogy jöttek hozzá a modernizálások, meg utóbb a VSBHDA16, a Tyrianhoz, aztán a VSBHDASF a bankfeltöltéshez. Ezeket próbáld ki, de asszem nincs rá lehetőséged, mert azt írtad eladtad a modern PC konfigodat.
DOSBox- al nem tudok mit kezdeni, nem értek hozzá. Érdekes hogy viszont az érthetően megírt PCEm azonnal ment, nem kell hozzá expert akármi, meghát minek görcsöljek a DOSBoxal, mikor van nála fényévekkel jobb.
Bár az emulátor másodlagos, retró szempontból a natív futás a lényeges, feelinges - és minél modernebb gépen fut, annál nagyobb tapasztalatot, tudást igényel - ez itt a lényeg.
Win98 pedig még expertebb. Itt pld kezdhetjük egy olyannal, hogy a korai népi hiedelem bebetonozta, hogy 2GHz felett nem fut, ma pedig 5GHz hiteles tesztképet is látni
, bár nálam csak 4.65GHz- re képes a gagyi Zen2, de ott is kiválóan fut a Win98SE. Ezt persze emulátorral sem lehet utánozni, mert ma még nincs akkora teljesítményű konfig, ami a 4.65GHz Zen teljesítményt el tudná érni emulátorban, sőt a legmodernebb procival is épphogy jó egy erős P-III emulálása. -
Hogyne, de az pld PCEm(figyelem nem PCEmu a neve, nagy különbség) progival is egyszerű. Natív DOSban intézd ezt...na látod nem is olyan egyszerű, de ha évekig gyakoroltad valszeg menni fog.
Holott a PCEm könnyen használható, érthető. DOSBox meg ilyesmik nálam kiverték a biztit, hát én nem fogom az ultra különleges, hosszú seteket, inf- eket kitalálgatni, a PCEm hozta el az egyszerű használhatóságot. -
A lapos, de duplamagas házban asszem ugyanilyen lapom van, de a DX2 ref clock helyett, inkább lassítottam a DX2 procit. Akkor az EE betűs Frescho kollégánk meg is jegyezte, hogy miért nem full DX2- őt teszteltem. Mondtam hogy bizonyos DOS címekhez túl gyors, ami azóta nyilván érvényét vesztette, a modern CPUSpd miatt, a Ryzen is XT sebességre beállítható.
-
gban
veterán
Én ilyet brand gépben láttam, dx2-66-ra címkézve és jumperolva

A tesztprogi alapján aztán gyanús lett hogy ez DX4-100-as lesz, meg is lett a jumper beállítás próbálgatással, és mindjárt 100-on futott.
Kapott is egy ventit gyorsban.Részletek - ahogy nézem én is azt írtam hogy a bordával, venti nélkül is csak kézmeleg volt a proci...
-
Pikari
veterán
Ha benchmark rekordokat akarsz döntögetni, akkor kevés, mert biztos van gyorsabb is. De a használhatóság tekintetében nem kevés, hanem megfelelő ahhoz a géphez.
2001-2002 körül a socket7es gépemen, az akkori seagate 10 gigás vinyóval, innen-onnan maradt ide kábelekkel volt átlag 10 mbyte/secem 400 mhz-es proci mellett.
A te másfél mega/seced bőven elég egy olyan géphez, a használhatóságot nem befolyásolja. Egy CD meghajtó sebességét is ki tudja pörögni.
-
-
Ez igen.
Nem jöttem rá mitől olyan egyszerű a lap felépítése... aztán olvasom az írásodat, tényleg nincs rajta IDE/SCSI. Nem is láttam eddig olyan PCI-s lapot amin nincs integrált IO...
Látom Socket 4 és az órajel még mindig kvarc oszcillátorral van megoldva.
486-os sima ISA-s lapnál láttam ilyet utoljára, az DX2-ig támogatta a procikat. -
-
envagyok
veterán
Ott a 3D performance +50% , azaz a 4x erősebb proci ki tud hajtani a kártyából annyit.
Alliancd AT24 Diamond (stealth 2500 video ) kártyával szórakoztam ma, hogy miért fagy bele az Allisnce AT3D drivere, aztán kapcdoltam, hogy nem ugyanaz.
Diamondhoz van dx kompatibilis driver? -
Szerintem órajelfüggő, tök mindegy milyen a proci. Jó és szép játék, de rosszul optimalizált.
Nyilván a Copper gyorsabb mint a K6x, sőt már a Katmai is...de a brutál FPS esést ez még nem indokolná. Nemcsak az FPS rosál, hanem a periféria reakció is
.
Phenom-II- vel már élvezetes játszani, nem is görcsölnék ezen game esetén realretró géppel, felesleges, azért maradt házban a kétmagos hogy ne legyen sebességproblémám 96-2004- ig. -
-
Köszi szépen! Amire kíváncsi voltam az a skálázódás
DX2 66 vs DX4 100
Doom 28,58 FPS vs. 40,05 -> 40%
DukeNukem 19 vs 28 -> 47%
Quake 7 vs 9,8 -> 40%Ezt te másként számoltad, mert a DX4-et vetted alapnak, szóval a DX2 neked 71,78% a 66% helyett. Ennek a reciproka 139%. Nekem csak 125% jött ki. Viszont te default beállításokkal használtad a lapot míg én minden procinál finomhangoltam és érdekes módon a DX2 sokkal szűkebb cache időzítésekkel is hajlandó volt működni. A 14% diffi még mindig nagyon sok, ebből a finomhangolás olyan 8-10%-ot tud hozni. Ha mellé csapom az eltérő bench mixet, akkor megvan a magyarázat. Például a merevlemez sebessége nem skálázódik a procival, az sokkal inkább FSB limitált.
-
Fenyő
őstag
Na a marketingesek megint kitettek magukért, amikor +30%-ot ígértek wb cache-l
, átlagosan inkább 5% körül ha szóródik, olyan mint anno a 80-as évek végén úgy hirdették a tv-ben az Enterprise 128-at, hogy az meg 2x-er olyan gyors mint a C64.
Ez a P24D-re jumperolás trükk pedig jópár Socket3 lappal működött (hogy konkrétan Asussal próbáltam-e és milyen revvel az viszont már nem rémlik), hogy úgy ment a wb cache 5x86-al, ált a fentebb említett floppy access buggal kellett akkor együtt élni vele, el lehetett dönteni, hogy az pár % plusz vagy a floppy kell jobban.
Ilyen régi (kb éves 12) vlb-és (az akkor meglevő karikkal) nálam is van pár korai/kezedeti mérési adat (akkor még nem volt wolfbench), mondjuk én 5x86 133@160-al mértem;
-
A WB működik és ugyanaz a pár % ide-oda jött ki, mint neked. Mértem RAR tömörítést is, ott jobban számít. A kicsit más súlyozás miatt lehet eltérés a végső tized vs. pár százalékban. De a végső konklúziónk kb. ugyanaz, a WB szinte semmi extra teljesítményt sem hoz.
szerk: 30%. Aha, persze. Melyik szintetikus benchben?
Viszont amit írtál a múltkor, hogy lassabb lehet a combo lap az jól látszik. Te pl quake alatt 9,8-at mértél, én csak 9,5-öt. Doomban 40,5 vs. 37,5. Mondjuk ez lehet az ARK is, de teljesen konzekvens a különbség és a kártyák sokkal többet is tudnak, szóval, nem igazán VGA limitesek ezek a tesztek.
DX2 eredményeid hogyan viszonyulnak a DX4-hez?
-
Fenyő
őstag
Nálam simán működött 94-es biossal is p24d-re jumperlve az 5x86 wb cachel (tesztek által is mérhetően, kimutathatóan), igaz a floppy kezelés megkergült tőle, de ezen a későbbi bios sem feltétlen segített, ha maga lap nem volt úgy kialakítva (szóval újabb hardveres revízió is kellett a helyes floppy kezeléshez wb cache esetében, floppy acces bug volt neve, ha jó rémlik)...
-
A Soyo lap támogatja és mérhető a különbség. Csak éppen nagyon keveset hoz a WB a tesztekben. Ahogy a DX4 optimalizációja is inkább a mérhető, mint jelentős kategória. Szerencsétlent eléggé megfogja a 33MHz-es busz. 66 és 100MHz között messze nem gyorsul 50%-ot, inkább csak 25-öt. Még Quake-ben is csak 32-őt, pedig ott a 9 fps mellett kevésbé lehet azt mondani, hogy VGA limites lenne. 2x50MHz-en viszont szép, szinte az elméleti szintet igazoló számok jönnek ki a skálázódásra.
-
Wrte Through vs Write back között a különbség nem túl nagy, Doom-ban 0,2%-ot mértem a WT javára. Ez hibahatáron belül van. 3Dbench-ben meg a WB javára 5,5%. Átlagban jobb a WB, de annyira közel van, hogy alig számít.
Ugyanez van a 16kB-os DX4 cache esetén. Azt ugye be lehet DX2-nek jumperelni, de nem csinál csodát. A WB+16kB együtt 1-2 programban el tud lépni kb. 10%-kal, de átlagban talán a fele az előnye.
-
tibaimp
nagyúr
Még az a szerencse, hogy annó, mikor az Amd csak pár % részesedést birtokolt, túlélte. Most az Inten-nek is ezt a bravúrt kell megcsinálni, anélkül, hogy valaki felvásárolná, vagy kiszervezné a gyártást, mert ha jól emlékszem, az Amd ebben az időben szervezte ki a GF-et, ami a saját gyártása volt korábban!
-
Így-így. Futottunk a játékok után a vassal. Azért a legtöbb olyan cucc ami 486DX4-en billegett az egy 133-166-os Pentiummal már játszható volt akkoriban. Ma persze ezen pislogunk, hogy ezt miért gondoltuk így.
Elég sokat toltam stratégiai játékokat. Most meg lesek amikor az RTS játékban az elindított egységeknek percek kellenek, hogy elvánszorogjanak a célpontig. Például total annihilation 5x86-on...
-
Én is DX2-80 @100-ra váltottam, de nem azért, mert elég volt az előző gép. Hanem azért, mert nem volt elég a lóvé egy köztes lépcsőre.
DX4 100-on már teljes képernyős módban is 30 FPS fölötti értékeket mértem doom-ban. A baj csak annyi volt, hogy maikorra meg tudtuk fizetni már jöttek az új játékok, ott meg ismét csak 15-20 fps volt. Most próbálgattam a Destruction Derby-t. Nem értem, hogy miként tudtam vezetni az autót ekkora lag mellett. 100MHz-es 486-on az élvezhetetlenség határán mozog a játék.
-
KROK640
nagyúr
Nem ismeretlen ám ez nekem sem. Egyik nyarat lehúztam a mekibe (mondjuk akkor pont behúzta anyám a pénzt azon a címen, hogy remek megkerestem a beiskolázásomra a pénzt -- miközben én azon ábrándoztam, hogy veszek egy Abit BH6-os lapot a fos helyett amim volt, meg némi RAMot is talán), aztán pakoltam a coca cola-nál, pakoltam tankönyveket kamionról, leltároztam éjszaka boltban, és dolgoztam a Tescoban is (na abból se sokat láttam).
És persze a legjobb de legkiszámíthatatlanabb bevételem : Ismerősök ismerőseinek, meg ismerteleneknek a faluban gépek telepítése, javítása. Ebben az volt a legjobb, hogy anyám sosem tudta mennyit kaptam, és ezt meg is tarthattam. Később ebből a sulinet idején meg a 2000-es évek első felében igen komoly business lett, konkrétan megtudtam élni belőle. -
KROK640
nagyúr
Én már akkor sejtettem, hogy valami gond lehet a K6-osokkal, mikor osztálytársam a 366-os Celeronom + 32MB RAM + alaplap kombóért adni akart egy 450MHZ-es K6-ost lappal és 64MB RAMmal, és még mondta, hogyha gondolom valamennyit rá is fizet, csak cseréljünk. Szerencsére volt eszem, és elmentem hozzá megnézni a gépet. Mondanom sem kell, nem lett csere.
Utána egy másik osztálytársunk Celeron 300A-jára akarta elcserélni vele, de az sem jött neki össze, végül 1 év múlva az akkor 18 éves nővérére hagyományozta a gépet, és kapott másikat. -
Átlagkereset bruttó 80e esetleg
. Én akkor laborvezető voltam, nettó 120e. 2000- ben már osztályvezető 180e nettóval, de nem ez volt a jellemző.
Mondjuk vásárolni nem sokat tudtam, futott a lakástörlesztés, meg asszony is jól tudott költekezni.
Annyi haszna volt hogy az a pár év megtolta kicsit a nyugdíjam. -
Pikari
veterán
hol ferdítettem? oda van írva a te árlistádra is a 433a mellé tollal, hogy a valóságban 34237 ft az ára

nagyon a valóságtól elrugaszkodottnak érzem, hogy egy olyan konfig, aminek az árát kitermelni egy év munkába került napi 8 órában, az budget lenne, vagy csak egész egyszerűen nem értem a te általad képviselt humort.
most a magyar átlagfizetés nettó 500 ezer, akkor ezekszerint a logikádat követve az 500 ezres geforce 4080 super a belépő szint. KÉSZ

a k6/2 értelme nem önmagában annyi, hogy a celeronhoz mérhető, hanem egyrészt belemegy a socket7 alaplapokba, így szerencsés esetben meg lehetett spórolni az alaplap és a processzorhűtő megvásárlását, továbbá az olcsó alaplapok AT form faktorúak és AT tápot is támogatnak, így aztán meg lehetett spórolni a házat, tápot is, magyarán nem kellett érte egy évig éheztetni és pincébe zárva tartani az egész családot, mint a natasha kampusht az osztrákok, hanem ténylegesen is össze lehetett építeni belőle egy megfizethető buildet.
-
Pikari
veterán
A k6/2 300 mhz volt 9ezer ft, hozzá 32mb ram 6k, savage3d 8k, 4 gigás hdd 18, fix alaplap agp-vel 16. cd olvasó 10, tápegység és ház legyen mondjuk 10, (monitor, hangfal, egér, stb, ezektől tekintsünk el). Ez így összesen 85 ezer ft. Ez volt a középkategória alja.
A 15 ezres celeronod, az a legolcsóbb 333-mas celeron, a 433mas celeron már pl 34 ezer ft volt konkrétan, ehhez jön a TNT önmagában 16 ezer, 64 mb ram 12 ezer (+ház, vinyó, táp. alaplap, többi mondatrész), szóval a celeronos TNT-s konfigot összesen nyugodtan szorozhatod kettes-hármas szorzóval, az minden, csak nem budget, hanem a midrange legteteje, csúcskategória alja - már az akkori nyugati fizetésekhez mérve is.
A p3 pedig a csúcskategória teljes spektrumát fedte le, ezeknél is sokkal drágábban.
-
arn
félisten
A systemshocknal erdekes, nincs ket hasonlo hangu midi
meg az sc55 es az sc55mk2 is total mashogy szol, de nekem megis az sbpro2 es az awe32 tetszik.Az sc88/pro es tsi meg a legtobb zenen vereznek, gyk a sc55 mapping hasznalhato rajta. Az sc55 es mk2 eleg midi fuggo melyik jon be jobban.
-
Soyo SY-4SAW. Összevetve egy Soyo SY-025M lappal 8-15% a különbség programtól függően. Szintetikusban a legnagyobb, Doomban a legkisebb. A total átlag 12,3% az utóbbi javára. Ez nem akkora különbség ami miatt az utóbbit válasszam. Már csak azért sem, mert abból olyan van ami nem kezeli a 3,3V-os procikat, kedvem meg nem volt elmenni alkatrészt venni, hogy beültessem a hiányzó alkatrészeket.
szerk 1: Most nézem, hogy van DX2-es eredményem is és ott csökkent a különbség a két lap között kb. a felére. Lehet azt jobban szereti az újabb lap, frissebb a BIOS vagy ilyesmi. Végül egykutya, mert akkoriban a középtől +- 10%-ot simán szórtak a lapok.
szerk 2: A BIOS-t jól beállítva is kb. ekkora javulást lehet kb. elkönyvelni a DX2-nél, szóval alapbeállítással még nagyobb volna az eltérés, egész pontosan 8.9%-ot hozott a cache/RAM/busz állítgatás. Szóval a benchek eredményeit úgy kell nézni, hogy ekkora eltérés simán benne lehet atesztelő kezében.
-
KROK640
nagyúr
" A nagyobb ugrasok ugyis mindig konzolvaltasoknal vannak." - így van. Manapság a konzolok lassítják a gépiggény növekedést. Még ma is elég 16GB RAM gamelni, pedig már 8-10 éve sem volt túl nagy extra.
Érdemes egy valamivel jobb PC-t építeni mint az aktuális konzolgeneráció tagjai, és akkor eléggé sokáig ki lehet húzni. -
anaqer
veterán
-
En is megeltem, azert irtam, hogy nem tudtam mar 94-95 korul 5V-s CPU-t venni, mert a boltokban mar minden 3v3 volt. Ugyonugy, nem ment bekle a P120-as helyere sem az MMX, mert a regi lap, nem tudott kulon I/O es Core voltaget, szoval, ezek tele voltak zsakutcaval. Leginkabb a korites (VGA, hang, halokartya, hdd, floppy, haz, tap) az, ami megtarthato volt.
En se szoktam eladni, leginkabb megy a kukaba, vagy a szekreny tetejere, majd onnan a kukaba. A tavalyi MBP-vel sem tervezek 2029-2030-nal tovabb.
-
A proci a szűk keresztmetszet. Egy 486-tal sokat változik a kettő kártya közötti különbség.
Pikari: Zsák krumpliért veszed és legalább előre tudod, hogy nem fut rajta a program. Amit kiadtam rá, azért 286-ot lehetett volna venni. Olcsóbban már csak használt használt XT-t adtak. Szóval akkor ez volt a "zsák krumpli" szint. A már emlegetett nyugati rokonyoknak akkor már 486DLC volt az olcsó gép amit elvileg lehetett volna rendes 486-tal bővíteni.
DarthSun: Nem mindegy, hogy 486DX4 vagy DLC van a kártyák mellett. Ahogy az FSB sem. De ez majd 1 hónap múlva lesz csak soron...
-
Az alkalmazott VLB videók
- Ali 62228 és S3 805
- Cirrus 5428
- Cirrus 5429
Doom alatt az S3805 volt a leggyorsabb, az alábbi konfigban :
VLB : Socket3 Asus SIS471-PODP83@100-2x16MB FPM-SB Awe64-HP 10Mbit-Winbond VLB IO-40GB Maxtor-LG DVD-Gotek-AT táp 230WDe említetted már, hogy ezek a leglassúbbak, bár én ezeknek is nagyon örültem hogy egyáltalán be tudtam szerezni a kollekciót.
A tesztből kimaradt a Tseng, de asszem arra is azt mondtad hogy gagyi. -
-
-
Értem. Nekem ha haver hozza a lapost, hogy valamit segíteni kell neki, már viszem is az egeret, mert a tapipaddal nemtom kezelni, próbáltam gyakorolni, de béna vagyok hozzá, ill tudom azért használni, de egérrel sokkal gyorsabb, kényelmesebb nekem.
Mégis az Adamot használod? Előző fotón még asszem a fehér iCloud volt.
-
-
Nem használtam, meg kéne tanulni. Csak néha volt alkalmam rápillantgatni lényegében, nagyjából láttam csak, hogy nem nekem való, aki DOS-Win vonalon nevelkedett. Meg is kéne venni a vasat, nem olcsó, és hosszú ideig tanulni, de hát Winhez vagyok szokva, ott kézreáll minden.
Linuxal kísérleteztem relatíve gyakrabban, mindíg volt valami, ami nem ment, vagy nem tudtam megoldani, bár az újabb disztrók állítólag már visznek mindent, de tuti ott is előjön olyan, amit nem tudnék megoldani, vagy meg tudnék, csak nagyon hosszú ideig kéne belakni, gyakorolni. -
KROK640
nagyúr
Mire megveszed a TV-t, a külső billentyűzetet, és a MAC-et, addigra se nem olcsóbb, se nem kevesebb a helyigényed, mint egy highend közeli PC-vel. És akkor még nem beszéltem arról, hogy MAC-en gyakorlatilag elfelejthetsz minden Win-es programodat. Nekem ez önmagában egy kizáró ok lenne, hogy erre a vonalra cseréljem a jelenlegi rendszert.
Gondolom azért nem vágysz vissza mert már jó ideje nem használtad ki.
De abszolút a te ügyed, én meg saját tapasztalat alapján alig vártam, hogy visszatérjek az asztali PC-re.Egyébként mivel sokat utazok, ezért évente párszor igencsak jól jönne egy laptop, általában ki tudom váltani egy jó telefonnal, de idővel szerintem lesz véve egy. No nem mac, hanem Windowsos, de lesz. (Ahogy volt is már az előző évtizedben pár évig, csak eladtam addig amíg ért valamit)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én az enyémet 10 éve vettem, igaz, nem építettem belőle semmit.

) vatikáni valutáért szívesen megcsinálom neked.

, bár nálam csak 4.65GHz- re képes a gagyi Zen2, de ott is kiválóan fut a Win98SE. Ezt persze emulátorral sem lehet utánozni, mert ma még nincs akkora teljesítményű konfig, ami a 4.65GHz Zen teljesítményt el tudná érni emulátorban, sőt a legmodernebb procival is épphogy jó egy erős P-III emulálása.
Ezek nem elég elfeledettek, de kedvesek nekem.
.

DarthSun