Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho
üzenetére
azt kérték, hogy engedjem be őket a "laboromba" s mutassam meg nekik, milyen körülmények közt készítem az írásokat... hát én aljas módon csaltam... mert rendet raktam, így torzítottam el a valóságot

MasterDeeJay! Már a te 6800 ultrád is megemlítésre került

szóval mindenkinek el a kezekkel tőle az már az enyém lesz
-
Yutani
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
Vannak nekem is VIA CPU-im:
500/100 Samuel
600/100 Samuel
800/133 Samuel 2
800/100 Ezra
866/133 EzraÉgen-földön keresek egy 800/133 Ezra procit, de sehol nincs, Ebay-en sem. Itt a PH-n egy srác benyögte, hogy neki van ilyenje, de a büdös bunkó nem képes kölcsönadni egy tesztre.
Bezzeg én Ádykának kölcsön tudtam adni egy K6-III+ és egy MII-400GP procit, nem szaroztam.Ennyi, nem vagyunk egyformák.

-
zoltanz
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
Vmware Player ről VMotion-nélkűl egy sima ubit akartam szűzen elindítani...
Köszi lehet kipróbálom a Workstation is hátha jobb mer ez márt komolyabb.
ESXi -vel esetleg a végső esetben mert úgytudom komolyabb vasat igényel szerver pl.A SUN Ultra 10 jó kis motyó.
Kiváncsi lennék rá most elég jó az ázsiójuk amúgy. -
zoltanz
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
Virtuális gép (emulátor) futtató és készítő program, hasonló progik virtuális gép formátumára konvertáló, de van szerver változata is mehet vele bármilyen oprendszer.
VMware Inc. terméke A szoftverfejlesztés terén megkönnyíti a munkát, mivel több operációs rendszer futhat egyszerre. Ezzel könnyedén lehet különböző platformokat tesztelni. A Snapshot segítségével visszaállítási pontokat lehet menteni, amelyekhez bármikor vissza lehet térni.A virtualizáció segítségével elavult programok is használhatóak aktuális platformokon.
Továbbá a virtualizáció hídként szolgálhat a Windows és a Linux között. Így minden Windows program futtatható Linux alatt, anélkül, hogy újraindítanánk a gépet - nincs szükség dual-boot-ra.
A virtualizáció nagy segítséget jelenthet adatvisszaállításkor, mivel egy virtuális gép könnyen, mint egy könyvtár másolható (minden beállítással együtt), ezért elmenthető egy külső adathordozóra, pl: USB HDD. Szükség esetén akár szerverparkok is rövidebb időn belül „újraéleszthetők”, s mindezt az összes beállítással.

-
törölt tag
válasz
frescho
üzenetére
Nvidia-ból nekem is van egy PCI buszos 1GB-os Sparkle 9500GT-ém.
Ha jól sejtem ez a legerősebb PCI-os videokártya...
Még sosem használtam.
Egyelőre a jövőbeli 486-os processzorteszemhez keresek PCI-os videokártyát, de ugye a 9500GT-nek nincs Win2000-hez meghajtó programja...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho
üzenetére
minéll többen vagyunk, annál jobb
sajna a HP jornada nyers erejével van baj, mert egy 206Mhz-es ARM proci van benne, ami elbír lazán a divx-es filmekkel, vagy az mp3-al hogy mellette netezek... Vagy a Quake-el...
Sajna annyira nem értek hozzá, nem tudom hogy miért csak ennyi teljesítményre képes Dosbox-al, de sztem valami szoftveres korlát van
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Futárcégek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igaz a notin nem lehet szabályosan bezárni, így mindig meg kell várni míg bekonfigurál, az eredeti image fájl.

kitagadunk
DarthSun