Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Na akkor neked ez [link] kell

-
snake1977
őstag
Persze aki full hd-ban akar rögzíteni megfelelő sebességgel, bitrátával, annak biztosan megéri, minden high tech kütyünek megvan a felvásárló rétege, de ahogy írod, az átlagos felhasználásra nem ésszerű vásárolni ilyet, sokszoros áron. Én is keresek épp 4/8gb-osat, de biztosan nem venném meg ezt, ha fele ennyi lenne akkor sem.
-
snake1977
őstag
Körülnéztem és találtam egy komolyabb SDHC kártyát, ami 95MB/s írásra is képes, bár ez már az UHS-I szabványt is támogatja, de elvileg kompatibilis az sdhc olvasókkal. Sandisk extreme
Na és ahogy elnézem ezt még az atomháború után is lehet használni
-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
-
snake1977
őstag
Ha már a szórzókról van szó, most újitottam be egy Q8300-ast, létezik hogy a szorzó állitása csak 6x, 7x, és van egy 0.5x amit még a 7-es szorzónál rá lehet küldeni, ennyi lenne?

Az előző E7300-nál igen tág lehetőségeket biztosított a bios, ezért sem értem ezt a szűk rációt. -
snake1977
őstag
Ádyka nem akartam elszállni az árral
így is félve tettem fel hogy túláraztam picit.gban: rémes..de majd megszokjuk, mást úgysem tehetünk.

Az már kevésbé tetszik vioszont hogy oda bejelentkezek, mutatja hogy itt mennyi új hozzászólás van, de ha rákattolok, akkor ide ujra be kell jelentkeznem ide. Kicsit furcsa hogy így külön lett véve. -
snake1977
őstag
A Leadtek A350 myvivo mennyire számít ritkaságnak? Van egy ilyenem, de nem tartok rá igényt.

-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Akkor passzolok, mert win alatt meg minden gombot kipróbáltam, működnek hibátlanul.

-
snake1977
őstag
Köszönet gban
szerváltam ps2-es billentyűzetet és bevált 
A cache-t pedig azért nem látta mert el volt hajolva a foglalatban egy befogadó "izé" visszahajtogattam akkor már a cache-t látta, bár mellé írta - Not Enabled , de amint sikerült a setupba belépni a rebbot után perfekt ment minden. Köszi az ötleteket.
szerk.: Már csak az a kérdés, a saját billentyűzetével miért nem volt hajlandó belépni?
Lehetséges hogy azért mert német nyelvü a kiosztása?
-
snake1977
őstag
nincs megtörve a bill. kábele, más szalagkábel meg nincs benne, itt is irnak erről az anomáliáról de megoldást nem látok [link]

-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem bővithető awe64-esem van

Skacok, nagy kakiban vagyok, van egy clevo 2700c laposom, 1ghz p3, próbáltam hátha elviszi a tualatint, mert asztali procc van benne, de nem vitte, viszont resetelődött a cmos, ééés az alábbi jelenség van azóta, próbáltam elem cserét, elemet kivenni hosszabb időre, de semmi a ctrl+alt+s -re nem lép be a biosba
F1-el tovább lép, de floppyról akar bootolni folyamatosan, boot menü nincs. Ötelteket várok mert már nem tudok mit kezdeni vele. 
-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Újabb lapokhoz kellene, s478, s462, általában ezeknél futok bele hibás vagy elszállt bios-ba, a lap hibátlan fizikailag, de egyszer csak "nem indult el egyik napról a másikra" hibajelenség, vagy csak felpörög a ventillátor és pörög megállás nélkül, lekapcsolni sem lehet csak ha a tápot kapcsolom ki.

-
snake1977
őstag
Jó esetben annyiért megveszik, de tényleg csak ha gyüjteménybe szánják.
Magyarországon ennek nincs olyan ára mint külföldön, esetleg e-bay-en próbálj túladni rajta, ott talán megkapod érte azt az összeget, már ha megéri a macerát.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Használj VLC lejátszót, és ott a hangoknál tudod változtatni hogy 5.1, sztereo, mono, stb, próbálj ki egy rendes dvd filmet, vagy ac3 hangkódolásút, és ha úgysem szólalnak meg, akkor lehet akár még valami csatlakozó gond is. Ez csak tipp, a hozzáértőbbek biztosan tudnak konkrétabbat is mondani.
-
snake1977
őstag
Próbálj egy szimpla cmos resetet úgy hogy benne az sb kártya, nekem ez segitett mikor sehogy sem akart menni egy sb128 a lapomban, reset után betöltött a win7 simán feltelepitette,pedig előtte nem is látta csak a hardverazonositókat, utána beállitgattam a bios-t ujra, és nem volt gond. Egy próbát megér talán.
-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Eddig csak nőben, egyszerre tudott telefonálni, facebookozni, és körmöt festeni, professzionálisan kezelte a perifériákat

-
snake1977
őstag
Többszálas feldogozással támogatott multitaskot fogsz előre megfontolt szándékkal elkövetni?

-
snake1977
őstag
Kimértem, 0.2-0.3v-on ugrál a fesz mérő, a feteket is próbáltam, ott is ugyanez, a giga lapnál, a másik tesztlapom viszont elindult miután beledobtam a pci-os matroxot, ezután már agp-s kártyával is adott képet, postolt.
De a gigánál ez nem vált be, csak pörögtek a ventillátorok, kikapcsolni sem engedte magát, csak áramtalanítással. De ez legyen a legnagyob baj, a kondijai jók lesznek, úgyis van egy lapom amit át kell kondizzak, mert már puposodnak szépen.Egyébként kb. 3 éve akartam beszerezni ilyen tesztkártyát, a dohány utcában egy pc bontóból, akkor sokalltam a 4500ft-os árat, azt hiszem majd megkérek valakit hogy rendeljen nekem hamarosan, ilyen áron kihagyhatatlan.
-
snake1977
őstag
Nincs sajnos tesztkártyám, a lap amit először kinyirt az szinte napi használatban volt, a másik lapot két napja használtam, és komplett rendszert telepitettem rá. A táp biztosan jó, illetve 2db táppal is próbáltam amik szintén eddig hibátlanul teljesitettek. Még kipróbálok egy 3ik tápot, de nem hiszem hogy gond lehet, egyik 300-as delta, a másik meg egy 300-as Lite-On táp, egy 2,4-es celeronhoz meg egy gef2mx-hez bőven sok mindkettő teljesitménye.
-
snake1977
őstag
Nem teljesen ide vágó a téma, de érdekelne mit tudtok ehhez hozzászólni.
Létezhet olyan hogy egy 256megás DDR ram tönkrevág egy hibátlan alaplapot?
A memórián semmilyen fizikai sérülés nem látható, többször is átnéztem, viszont miután ezt a memóriát beletettem egy 478-as lapba, a lap ezután semmire nem reagál, ventillátorok felpörögnek, leállitani már nem lehet. Azt hittem simán elszállt a lap, megesik, de ezután egy másik már tesztelt lapban is kipróbáltam, kinyírta azt is, a reakció ugyanaz, ventik pörögnek, elindulni nem hajlandó.
Azóta a nevezett lapokba többféle vga-t, memóriát, procit, és tápot is cseréltem.
Szóval létezhet ilyen hogy egy látszólag hibátlan memória kicsinálja a lapot?
-
snake1977
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Én a Média GX procit adtam el 3,5k-ért, és csak azért vitték el mert a srácnak ilyen volt a laptopjában csak alacsonyabb órajellel.

-
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Valóban kábelen kapta a netet, egy régi smc vezetékes routeren át.

Ha az ellenállás leszedése után forrósodna a chip akkor majd megkérek rá egy ebben jártas embert hogy szedje le, nemsokára leműtöm a lapról, és kiderül megszünik e a probléma, a lan elvesztése nem nagy érvágás ha cserébe életképes marad, mert ddr3-as 775-ös lapot beszerezni mostanság nem egyszerű és aránytalanul drága is.
-
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
A lap tipusa telitalálat!

Én a codegen tápra tippelek ami eddig hajtotta, valószínüleg instabil darabról lehet szó, nem is kisérleteztem vele, bár állítólag volt áramszünet is de ezt nem tudja pontosan mert dolgozott, a szomszédok mondták hogy nem volt áram fél órán át, de azt nem hiszem hogy a hálókártya részt megpiszkálta volna a kimaradás, a realtek chipet nem tudom leforrasztani sérülés nélkül pillanat pákával, de az ellenállást még igen, szóval ha eltávolítom lehetséges hogy túléli a lap, azaz használható marad?
Megerősitettél, mivel én is ezen gondolkodtam, kiváltó ok nélkül nem próbál elfüstölni az az ellenállás, de hogy a táp, vagy áramszünet, (villámkár) vagy egyéb ok lehetséges e, az részemről talány, sajnos komolyabban nem értek a témához.
Köszönöm a tanácsot.
-
snake1977
őstag
Uraim lenne egy kérdésem, az alább látható képeken van egy alkatrész, beazonosítani nem tudom mert nem értek hozzá, egy finom kis gigabyte p45-ös lapon van, egyik este egy jó ismerősöm leállította a gépet, majd másnap bekapcsnál érzett némi égett szagot, jelenleg bekapcsol a lap, de hevül az alkatrész, és érezhető az égés szaga, igy inkább nem kisértettem a sorsot, tippet várnék hogy mi ez és lehetséges lenne e a cseréje, illetve az alkatrész lehet e hibás, előregedett, vagy más egyéb ok lehet a kiváltója?
Előre is köszönök minden segitséget, hozzászólást.
-
snake1977
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Van rajta egy vagy két plusz japcsi billentyű is

A winme is megy rajta rendesen, alapból felismerte még a hangkártyát is, bár szerintem a winme-t simán ki lehet fagyasztani akármin.

-
snake1977
őstag
Ez is masszív darab, én sem adnám drágán, vagy inkább cserélném valami hasonló árú dologra, valóban a dstn kijelző nem valami szép, ezeknek ez az átka
De ha nem kel el egy héten belül, akkor megy a vitrinbe, a többi gyűjtői kacat mellé. 
-
snake1977
őstag
Urak, úgy döntöttem megválok a kis laposomtól ha valakit érdekel dobjon egy pü-t.

[link] -
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
A 7-8-ast enabled-re, úgy tegyél rá jumpert a fdd-re, ha így nem akkor meg a 6-5 enbled, a kettő közül valamelyik lesz szerintem. Úgy rémlik mintha magát az eszközt is negedélyezni kellett némelyik kártyán, nem csak a portot. De lehet tévedek, egy próbát megér.

Zoltanz, próbálj régebbi drivert szerintem az megoldja.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Mekkora az alapfelbontás amiben ezt megjelenited? 1024x768? Vagy nagyobb? Nekem egy 1600+ duron + ati 9250 128bit/128mb 4x kártyával be beakadt 360p-ben, firefox alatt 1024-es felbontás mellett, 1280-as alapfelbontás mellett meg sürün akadozott, bár 800x600-ra levéve sem lett jobb mint 1024-ben a 360p-s, fullscreenben pedig élvezhetetlen volt annyit akadozott, csúszott a hang.

-
snake1977
őstag
Nemcsak ez, szerintem félnek kijönni valami újjal, túl van telítődve a piac,és ők elég kis halak ahhoz hogy kockáztassanak, ráadásul a nevük sem akkora fémjelzés mint az intel, vagy amd. Ha egy ilyenbe belebuknának talán csődbe is mennének. Valami nagyon nagyot kellene durrantaniuk ahhoz hogy sikeres legyen, és az árak terén is nagy a verseny.
-
snake1977
őstag
Nekem itt a 2gigás sandisk cruzerem, xp alatt feltelepül, és valami olyan programja van amiben benne a driver is, azaz automatikusan felteszi magát, és cd-romként is látja a driver particióját, plusz a 2gb cserélhető lemezt, kitesz egy cruzer ikont is, ugyanez winme alatt nem müködik, viszont a noname telepítő nélküli 4gb-os pendrive-om usb flash drive-ként simán lekezeli.
-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Nem sok értelme van, némelyik bios-ban van olyan "boot sector virus protection" ez hasznosabb, ha fent van az op rendszer akkor nem engedi a boot sectort írni, minden más hasonló funkció nem igazán jó, még talán 486-oson volt chip away trend virus védelem vagy ilyesmi, azt sosem használtam.
Viszont figyelni kell mert ha a boot sector védelem be kapcsolva nem telepithető op rendszer amig aktiv, illetve semmilyen módositást nem enged a boot sectorban. -
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Eléggé érdekes számomra hogy a fogyasztás végett veszi vissza, én most arra tippelek hogy a késleltetés végett veszi akkor vissza az órajelet, így hozza szinkronba, nehogy fagyás legyen belőle, talán.
Én az imagine 3D-vel szenvedtem sokat, azt hittem egy S3 virge-el majd milyen szépeket fogok ray tracelni, meg renderelgetni, p1 75mhz-es kis masinámmal, na hát nagyon nem jött össze, mikor egy komolyabb objektumot rendereltem traceltem, beindult a swappelés a vinyóra, nekem meg nem volt türelmem órákat várni mire végez, ugyanezt később dupla annyi (8mb) rendszer memóriával kb. 20perc alatt megcsinálta

-
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Akkor ezekszerint a plusz memóriából nem profitál ha valaki játékra szeretné használni, maximum enged nagyobb felbontást, de ezzel arányosan csökken a sebességük is, mondjuk a plusz memória jól jöhet dupla/tripla puffereléshez, autocadhez mindenképp jól jön a plusz memória, egy gépészmérnök barátomnál pont ez volt a gond a 4megás nem tudommilyenkártyáját lecserélte egy 16 megás savage 4-esre, cad-nél kellett a plusz memória, a nagyobb felbontáshoz, bár a megjelenítés sebessége nem gyorsult számottevően, még ezzel sem...pedig az (h)őskorban ez sem volt kis beruházás.

Egyébként ilyenkor egy powerestrip-el nem lehetne korrigálni a csökkenő memória órajelét?
Kiváncsi lennék hogy normálisan járatná e a plusz memóriát, vagy azok eleve lassabb órajelen futnak és ezért veszi vissza a frekit? -
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Passz, halovány fogalmam sincs, én most látok életemben először ilyet, gondoltam ti többet konyítotok hozzá, vagy látott már valaki ilyet, megvan a leírása is, de abból nem derül ki mire is jó, csak egy sima tedd be a lemezt és installáld fel kiskönyv.

Armagedown: Aztamindeniteznemsemmiárfekvés! Szerintem ebből annak idején egy új autót lehetett venni az usa-ban

-
snake1977
őstag
Igen ez már őskövület, talán annyi az érdekessége hogy pci-os, agp-sben talán van még 1-2db talonban, ha nem kell senkinek akkor megy majd a p1-esembe, jó lesz diablózni vele vagy egyéb ilyen gémekhez

(ha lesz végre tápom hozzá)
Én azt hittem ez a pc presenter érdekes cucc lesz valakinek, de akkor ezekszerint nem az.
-
snake1977
őstag
Mondasz valamit...a napokban jártam hasonlóan, crt-s konfigot telepitettem, és amig nem telepitettem a vga drivert addig az alap 60Hz-en villogott a monitor, lcd után roppant zavaró volt, 85hz-en már számomra megszünt az idegesitő vibrálás. Nem öregszel, csak amikor megszokja az ember a "jót" zavarni kezdi ha ilyet észlel.

Az integrált vga-kat nem szeretem, pont arra jók hogy képet adjanak, a régebbi konfigoknál, s478, s462, stb. am2 és 775-nél meg érdekes a dolog, mert az intel lapjain általában ritka ha nem inteles az alaplapi vga, és mint nemrég írták is, az intel eléggé elhanyagolta a driverek fejlesztését, most kezd belehúzni, de facebookon lógni, hardveraprózni, office-t kezelni,divx-et nézni elegendő. Én nem rajongok értük, de megvan az a réteg akinek ez untig elég.
Ma kikukáztam egy MAG moncsit, a színágyú bedöglött, pedig teljesen ingyen hozták, csak teljesen vörös volt minden, 20 vagy 21" és kilóban kb. ugyanennyi volt

-
snake1977
őstag
Én nem futottam még bele ilyen cpu-ba, de lehet csak szerencsém volt eddig.
Utoljára érdekes dolgot tapasztaltam, egy asus p4T deszkával 1,4ghz-es p4-el és 4x128mb 800-as rambus rammal, amíg a biosban a turbó funkció nem volt bekapcsolva, folyamatosan csak 320mb ramot látott a lap, turbót bekapcsolva rendesen látja az 512mb-ot, kezeli is dual channelben, az orthos 3,5óra futás alatt sem talált hibát, memtest 86+ sem jelzett hibát, viszont turbo nélkül csak 320mb-ot lát a lap, a ramokat egyenként is teszteltem a memtest-el, úgy sem volt hiba egyiknél sem. Innentől nekem x akta. -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
Próbálgattam most én is, de hiába másoltam be 4-5féle videó linkjét, nem indul el a lejátszás.

-
snake1977
őstag
válasz
spista222
üzenetére
Megkérdeztem érdekli e cserébe egy voodoo 1-es? Gondoltam ha a v2 ilyen drága..

Yutani: én vártam hogy poénra veszi, de biztos eltört a humorcsontja

Kicsit más, beáraznátok nekem ezt a két lapot?
Az eladó elég horror árat akar érte, én meg nem tudom mit ér valójában.
Elvileg mindkettő mükszik, de a 386-oson az elem kuka, kifolyt.
Adnának mellé egy Trident tvga9000b kártyát és 2db noname ide karit is. -
-
snake1977
őstag
válasz
spista222
üzenetére
Nem semmi, tehát akkor ez az LPC chip fele ezekért, jó tudni
Mire fűt el 5w-ot vajon?
A P4-es Asrock lapok szerintem elég jól sikerültek, a kezdeti am2-esek már nem annyira, sok bajom volt a korai elhalálozásukkal.
Jó lenne véglegesen ki iktatni az érzékelőt, de jelenleg még így is örülök hogy megy, van egy 2,6-os HT-s procim bele, azzal már akár netezni is lehet normálisabban.
Egyébként az Asus-nál sosem értettem mire jó ez a chassis zárás nyitás, gyakorlati hasznát nem érzékelem/értem. -
snake1977
őstag
válasz
spista222
üzenetére
LPC chip? ettől még működni fog normálisan a lap ha rendszert húzok rá?
Természetesen folyékony nitrogénnel hűtöm, most vettem a sarki fűszeresnél, alulról meg hőlégfúvóval melegitem a lapot nehogy megfagyjon teljesen a cpu
TPower: Még nem tudom de ezen minden megsül
Zoltanz: A régebbiekkel nem volt különösebb bajom, csak az újabbakkal am2 - 775
Most is van egy tusl2c a szekrényben, igaz lefagy folyamatosan, de majd cserélek rajta kondikat, talán megoldja a hibát, ha nem akkor is kiszolgálta az idejét bőven.
De maradok a Gigabyte-nál he elérkezik a következő architektúra váltás ideje. 
Köszönöm mindenkinek a segítségét
-
snake1977
őstag
Időközben megtaláltam a hiba forrását, mivel a chassis jumper rajta volt a helyén a tüskéken, gondoltam leveszem már, és megnézem hátha én vagyok a low iq-s és nyitott állapotban lesz jó, nos hát jött a jumperrel az egyik tüske is
szépen vissza tettem és megforrasztottam, most már be tudtam lépni a bios-ba is, és ignoráltam a hőfok figyelést, bár nem semmi értékeket produkált 
-
snake1977
őstag
Én a saját bőrömön tapasztaltam meg, eddig kb. 7-8 Gigabyte lapom volt amit használtam aktivan, egyik sem krepált be pedig mindegyik tuningolva volt huzamosabb ideig.

-
snake1977
őstag
3 pines ventillátor csatis hűtést tettem rá, de kipróbálom 4pinessel is hátha

De ha ez megoldja akkor minden hitem elvesztem (már ami még van) az asus-ban
Egyébként meg Gigabyte fan vagyok, valahogy az asus deszkákért sosem rajongtam, mindegyikkel volt valami gondom eddig. Az utolsóba beleégett a 12V-os 4pines tápcsati, pedig egy deluxe lap volt.
-
snake1977
őstag
válasz
tpower
üzenetére
Asus P4P800 rev 2.0 [link] esetleg nem lehet kinyírni valahogy az érzékelőt?
Nem izgatna ha nem mérné a hőfokot.
Most olvasom, bár leforditani nem tudom teljesen de lehet itt a megoldás?
" FAQ
As far as I know, there are two types of CPU temperature readings, being Tj (Junction Temperature, or die temperature) and Tc (Case temperature, or CPU surface temperature).
Which reading dooes Q'Fan reacts to?Solution
As recommended by Intel, smart CPU fan speed control should be adjusted based on Tc instead of Tj, ASUS Q'Fan design all follow the same rule, and reacts with respect to the surface temperature of your CPU." -
snake1977
őstag
Nitrogénem nincs
a hűtő rendesen illeszkedik, egy 1,7-es cerkával is próbáltam, fél percig ment a ketyere, lekapcsolás után direkt megnéztem a procit, még langyos sem volt. Cmos reset megvolt, elem kivétel is, nem tudok rájönni mi a baj
és nem szeretném kikukázni,mert elég komoly kis lap. -
snake1977
őstag
Urak! Segitsetek, van egy 478-as asus deszkám, de cpu overtemperature hibaüzit dob postolásnál, illetve system halted, és nem tudok mit kezdeni vele, a bios-ba nem tudok belépni, semmire nem reagál, próbáltam többféle cpu-t, de ugyanaz. Minden ötletet szivesen fogadok.

-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Na és ez az asrock n68c-s ucc lap?
ezeréves nforce chipsettel, és magfeloldás funkcióval
Az ára úgy 1,5éve volt 11-12k -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Nekem egészen C4E-ig lehet állitgatni tippem szerint ez a magokra vonatkozhat (?) vagy különböző egyre alacsonyabb frekire+feszültségre, még nem próbáltam beállitani a többi CxE state-t. Win7 alá nekem már nem kellett driver ha ezek be vannak kapcsolva automatikusan le esik a frekvencia, most épp 2ghz-re, tuning nélkül pont megfelezi és 1333-on megy, bár nekem alapból a 2666mhz helyett 3ghz-en jár szépen finomhangolva szorzó visszavétellel és fsb emeléssel, minimálisan túlfeszelve. Ha netezgetek így, pl. hardveraprózok a 2ghz-ről el sem mozdul a cpu, youtube-nál viszont már kilép ebből az állapotból.
Az E3300-at el kéne vigye mégha nem is jelzi a cpu support, használtam olyan G31-es lapot amiben nem volt feltüntetve az E5200 és az E5300 sem, mégis ment velük a lap simán.
-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Bocs, figyelmetlen voltam. AF, hát nem tudom ha ez az azinoztróp filtert takarja, akkor egyetértek, gts450 vs hd4830 a War Thunder bétát játszottam mindkettővel, és AA-t kikapcsolva csak anizotróp szűréssel játszottam 1680x1050-ben, az geforce képe szebb volt, aztán kaptam egy 5770-est kölcsön tesztelni, azt is simán verte minőségben.
-
snake1977
őstag
Gyári bios van fent ezt ellenőriztem már, a kvarcot lehet akkor kicserélem rajta.
Peter789: Elem nem volt benne, de erre a célra van egy külön elemem ha régi lapot próbálok mindig azt teszem bele

Tpower: átnéztem, pillanat pákával át is mentem azokon amit gyanúsnak véltem de semmi változás. -
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Ezen már nem a gyáriak vannak látszik hogy volt kondizva, persze tudom fillérekért szoktam venni én is a lomextől, de csak ha épp arra járok, postán meg nem éri meg rendelni tőlük mert csak futárral küldik ki, annyit meg ritkán ér az a lap amibe még ilyen kondik kellenek, akkor megérte mikor lcd monitor tápot kondiztam újra, de egy 1500ft-os lapnál már nem gazdaságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

így is félve tettem fel hogy túláraztam picit.

és ingyenes a szállítása is, muszály lesz egyet beszereznem. 

Próbáltál már rákeresni hátha valaki már próbálkozott ilyen megoldással?