Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpower
tag
de annyiban más volt, hogy egy cyrix 486-dlc volt a tettes

-
tpower
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
sajnos ez nem vicc. szemtanúja voltam egy ilyen esetnek. programozó ismerősöm a haját tépte mert ami programot írt naaaaaaaagyon nem akart működni. debug során jött a pofára esés ahol 2+2=5!!! ez tényleg nem csak urban legend.
-
tpower
tag
válasz
snake1977
üzenetére
wiki szerint
"A korai 60-100 MHz-es Pentiumok lebegőpontos egységeinek volt egy hibája, néhány esetben csökkentett pontossággal végeztek osztási műveleteket. Ezt a hibát Lynchburgben (USA, Virginia) fedezték fel 1994-ben és a Pentium FDIV hibaként híresült el, ami nagyon kellemetlen volt az Intel számára és csereakció keretében kicserélték a hibás processzorokat a javítottakra. A 60 és 66 MHz-es, 0,8 µm-es Pentiumok híresek voltak a fagyásaikról, és nagy hőtermelésükről – a Pentium 60-at és 66-ot kávéforraló becenévvel illették. Ismertek voltak még a nagyfeszültségű Pentiumok az 5V-os magfeszültségük miatt. A hőproblémákat kiküszöbölték a P54-ben, mely jóval alacsonyabb magfeszültségen (3,3V) üzemelt."
tehát még a 100-as első szériája is beteg volt....
-
tpower
tag
1.6-ot próbáltam x86-on (wirtualbox) nem volt nagy durranás. gépre nem tudtam felrakni. elvileg van droid x86 is nem próbálkoztam vele még. de ha google rendszere kell próbáld meg a chromeOS-t. lemezről használtam eddig, nagyon bejövős. 2 mag 2gb rammal elég jól megy. telepítve még jobb lehet (nem próbáltam)
-
tpower
tag
-
tpower
tag
örömmel látom, hogy nem csak én látom félkész hatásúnak a me-t. valahogy sosem lehetett megbizni benne. folyton olyan érzésem volt, mintha a háttérben egy rnd számláló menne, hogy mikor fagyjon ki a rendszer. sok kékhalál az utolsó is volt neki, csak reinstall lehetett megoldani.....
-
-
tpower
tag
hm lehet csak 28.8 vagy még lassabb? mekkora modemek voltak anno 90-ben?
-
tpower
tag
válasz
benedekco
üzenetére
ez lenne az
én valahogy jobban szerettem menüzni. csak ráböktem ami kellett és már lehetett is dolgozni/játszani
-
tpower
tag
válasz
Peter789
üzenetére
nemrég csaptam szét pár idegen faj között az imperium galactica java-s remakjével. jó esett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tpower
tag
-
tpower
tag
anno mi novell-t használtunk szerver témában és nagyszerű volt. feltelepíteni bekonfigolni nem ép leányálom, de utána mint a zsírozottvillám. a suliba 3 teremnyi 286-os hdd nélkül lankártyán lévő romból bootolt. hálózaton meg kapot egy kis darabot a szerverben lévő hdd-ből. nagyon flottul ment. szerettem. na ilyenkor kap el baromira a retro hangulat. lehet utánanézek egy is streetroad-nak :d
-
tpower
tag
válasz
frescho
üzenetére
3.11, w98, xp, win7. legalábbis nekem. de azért dos-t is nagyon szerettem. pláne ha kellett még pár Kb ram vmi játéknak és nem fért el a 640k-ba. akkor aztán lehetett szenvedni mi nem is kell
most nem azért mert nem grafikus rendszer, de mintha szorosabb lett volna a kapcsolat ember és gép között. mostanság mindent az ember pofájába tol az oprendszer. nagyon elkényelmesedett a világ 
-
tpower
tag
szerintem inkább erre:
christv
-
tpower
tag
-
tpower
tag
-
tpower
tag
valaki próbálta már ezt?
-
tpower
tag
a ct 3990-en legalább döntve van a két ram foglalat

szerváltam bele 2×256kb simm ramot
-
tpower
tag
srácok.
van vkinek pflash 1.5?ippeg biost kéne frissítenem egy asus p/I-P55T2P4-en, de e nélkül nem merek nekiállni univerzális íróval.
beraktam a már említett lapba egy k6/2-350-est és "486dx-s"-nek ismeri fel
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).