Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Pontaz22
üzenetére
Egyébként a most elpasszolt msi lapba tettem egy 2200+ os sempront, tettem rá maszek hütést, kiváncsi vagyok mennyire tolja le a hőmérsékletét, 3000-es athlonra való borda+8cm-es glacialtech venti combó.
pár kép [link1] [link2] [link3] Remélem jövő hétem már meglesz a fényképezőm, mert mobillal nem túl élesek a fotók. Install után hőmérőzés lesz. 
-
snake1977
őstag
Újabb sos segitséget kérek, Abit nf7-s, vagy Msi ms6570 (k7n2), melyik a jobb lap személyes tapasztalat ha van előny, a gugli szerint az abit, sajnos el kell adjam az egyiket, de a jobbikat megtartom.
Köszi előre is.
-
snake1977
őstag
válasz
Pontaz22
üzenetére
Ehhez tudni kéne az alaplapod pontos típusát, és a procid hogy hány mhz-es, de kezdő tuningolóként javaslom keress valakit aki a közeledben lakik, haver stb. aki vágja mert könnyen megsütheted a procit, vagy elszállhat a konfigod teljesen.
Ha viszont nem sajnálod akkor adhatunk itt instrukciókat, de csak saját felelősségedre tuningolj! -
snake1977
őstag
Sajnos kudarc, 250-nél nem megy feljebb, a HT-t már 3x-ra butitottam le, sőt adtam neki 0.25 feszt és ugyanennyit a chipsetnek is, hátha instabil, semmi, ugyanugy beáll az xp inditásánál, amikor 0.5v feszt kapott a HT akkor továbbjuthatott, de befagyott, igy nem rizikóztam mert nem tudom minek és mennyi feszt lehet emelni, ez már nem p2 hogy szénné feszelem és megy

-
snake1977
őstag
Sajna 3gigát nem léptem át, beleütköztem némi problémába, az eredményről azért dobok egy [screenshotot]
250mhz-es fsb fölé nem tudtam menni, de nem a melegedés (?) volt szerintem az ok, bár 48fokos volt a proci fsb állitásnál a biosban, de a 260-as fsb-nél már a winfos nem akart betölteni,nem talált egy file-t a system32-ben.
Igy nem tudtam tovább tolni, de 1,4 voltal végülis bekapcsolt és eddig eljutott 260fsb-vel, ergo lehet még tartalék a prociban, lehet egy izmosabb hűtéssel és némi feszkóval elővarázsolható.
Az orthost hamar lelőttem mert 62fokra küldte fel szerencsétlen procit 2,5perc után. 
Na igen, a via és a sis csipsekkel megjártam párszor, a via csak amd alá való.
A sis meg a kukába ha van jobb nála kéznél.
Haver 1000-es Tualatinját anno 1,4-re rántottuk fel ment ez felett is, de ott már nagyon melegedett, igy jobb hűtés hiján leálltunk, akkor még nem voltak hőcsöves hűtők elérhető áron.
-
snake1977
őstag
Szeva Mester!
Köszi a tippet, gyári léghűtéssel vagyok 38 fokon pötyög a kicsikém alapjáraton, majd everestel monitorozom a hőfokot, most újrapasztáztam, ezüstel, mert a lekvár elfogyott.
Javaslom spire ezüstöt senki ne vegyen, zsír bontatlan fecskendőből csomós sürü akármi jött ki szinte száraz az egész. Emiatt komolyan elgondolkodtam a lekváron..
Na megnézem mit bír a vas, ha érdekel valakit majd egy cpu-z screeshotot feltöltök ha orthossal stabil.
-
snake1977
őstag
válasz
üzenetére
Én single processzoros lapokban gondolkodtam, ezért irtam nem tudom milyen konfiggal teszteltek, egy procinál az intel alatt a via nem igen jó, viszont az amd-s procik alatt pont a via volt mindig is a nyerő, amig az nForce nem jelent meg, én egy KT600-ast nyúztam 2500+os Bartonnal sokáig, és 3200+ on ment fesz emelés nélkül ez a gyöngyszem.

-
snake1977
őstag
Kis helpet kérnék skacok, van egy x2 4400+ os procim, 1,3v-on üzemel alapból, Brisbane magos, tuningnál szerintetek mennyi feszt emelhetek neki maximum?
Piszok kiváncsi vagyok hogy 2400-ról mennyire tudom felhúzni az órajelét.
-
snake1977
őstag
Üdv.
Nem ismerem a konfigotokat, milyen alaplapokkal nyomtátok le a tesztet?
Tapasztalatom szerint a Tua a 815-ös intel csipsért van oda, azzal nagyon jól megy, mig egy via-s lappal csapnivaló a memória kezelése, valamikor egy via-s fcpga-s lapot cseréltem le egy asus tusl-re, ég és föld. A duron meg ugye a via-s kt-s lapokkal nagyon jó, a sis-es mem kezelése szintén kuka feeling. Ilyenkor ha a proci cache kevés(?) és valóban belenyúl az alaplapiba ramba, sokat nyomhat gondolom a latban.
-
snake1977
őstag
Üdv. Penya, na már két ismerős arc is van
[processzorsaláta]
-
snake1977
őstag
Üdv. Huligánok
Látom jó helyre keveredtem
Ha kell valakinek valami ócska kacat...[link] de szeretek csereberélni is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

pár kép 
csak muszály volt levegyen, mert kellett másra
Akkor megmarad az abit
Igy nem tudtam tovább tolni, de 1,4 voltal végülis bekapcsolt és eddig eljutott 260fsb-vel, ergo lehet még tartalék a prociban, lehet egy izmosabb hűtéssel és némi feszkóval elővarázsolható.