Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HermannG
csendes tag
válasz
Lacpac
üzenetére
Fel tudom húzni ebben a lapban is 4,65re a procit elmegy stabilan de így hogy nincs egy normális hűtő a piacon így nem hagyom úgy alapon is elviszi akármelyik játékot még értelmetlen a VRM a gond csak "egyenlőre" M5A97 lap nem szimpi a hátlapi bemenetek miatt nincs rajta a hangfalamnak elég dugasz
-
BlindMind
tag
válasz
Lacpac
üzenetére
Ez nem is kérdés (a magam részéről) hogy jobbak az ASUS-ok mint az ASrock lapok hiszen akkor még az Asus árnyékában éltek nem volt koncepciójuk a piacra. Én is egy ideig gondolkodtam Extreme 9-ben, de kis utána járás után elvetettem az 5letet , és maradtam a tutinál, cseppet sem bántam meg!
Normál felhasználás mellett nem rossz a Fatality, havernak volt nem OC-olt, szellős házban vidáman el volt 8350-el bár igaz,hogy kb. 3 hetesen már gariztatni kellett és zsír újat kapott.

-
MiklosSaS
nagyúr
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Lacpac
üzenetére
Igen észre vettem, hogy sokszor nagyobbat zuhan az fps de akkor teszek még rá egy kicsit hátha az segít de már így is rengeteget javult a játék élményem... eddig azt hittem, hogy csak szimplán már ócska a gépem.
Most felrakom a Crysis 3-at mert az meg van eredetiben.
Mert sajnos a Metro Exodus-t csak leszedtem és hát 1.0.0.0-ás verzió volt feltörve de azóta kismillió javítás érkezett már rá. -
Rinocerosz
őstag
-
Ashenvale86
tag
válasz
Lacpac
üzenetére
Akkor másfélét szokott dobni. Meg a prime95 sem fut le, ha auto-ról x értékre teszem a feszt.
Valaki írta, hogy a bus clock 201en vanm,és hogy annak 200-on kellene lennie. Sajnos ahhoz a részéhez sem értek. Hol tudnám lecsökkenteni eggyel? Okozhatok vele bajt, mert akkor inkább nem piszkálom? Lehet tényleg ez a probléma forrása?
-
Habugi
addikt
válasz
Lacpac
üzenetére
Loreál!!

Jómagam mindhárom szenvedéllyel élek, igaz inni ritkán iszom.

(#50819) RVR400:
"Az alig nyertem valamit dologról meg annyit, hogy mutasson valaki egy hasonló eredményt.
"Izé..: [link]
eldiablo is nemrég mért: [link]
Nézd meg a 3000es NB eredményt!
Egyébként csatlakozom a Macskához, csak segíteni akartam!
-
-
-
válasz
Lacpac
üzenetére
Rákeresek a kedvedért...
Parancsolj. Ezeket fújni kell, szal ne az első listát nézd. Himalaya jó cucc, főleg ha olcsón van aprón. Érdemes nézelődni, ha nem sürgős, akkor pár héten belül feltűnnek nagyobb vasak biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

"
Lehet, hogy a macho ennyit tud, mert nálam 1 dupla radival igaz nem IBT, hanem prime alatt jobb volt a hőfok..
Próbálgattam 1866-on is, de ott nem akart jó lenni, muszáj volt 160ns-re állítani.