Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Elvileg ha mindent fixálsz amit tudsz, mondjuk én eddig sima PCI frekvenciát nem láttam egyik modern BIOS-ban sem, szóval most én sem tudom pontosan, hogy PCI-E freki fixálásával (ezzel a VGA-dat mentesíted) ez is alapra áll-é vagy sem, ha nem, akkor veszélyben lehet minden elavult bővítőkártyád, ami sima PCI-os.
(#70275) rovtiv3 : Hmm ez gyakorlatilag a HPC mód működése, engedélyezés esetén, nem lehet hogy ez volt nálad aktív a kérdéses időszakban!?

-
Habugi
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Kellemetlenség jön vele max, az is ideiglenes mert ugye mindent visz magával és újra sasszézhatod ki a szorzókat de tudomásom szerint ártani nem árt shemminek.

Nálam legalábbis két év alatt nem sikerült semminek belehalnia, weeee, a szokásos poénnal pls ne büntessetek most rám..

Főleg a memóriákon tud bekavarni, illetve a CPU-NBnél, a HT-nak gyak. mindegy, ha 2600on vagy alatta tartod shemmit nem számít.
PCI-E frekit említetted korábban, na azt ne babráld, az maradjon 100Mhz..

A roppant hasznos kül. energiatakarékos funkciók pedig így nem voltak beállítva..

Mindjárt korrigálnám is magam a CPU-NB fesz kapcsán, rosszul emlékeztem, nem 1.36V volt az hanem 1.38V..
Ezeket a képeket/beállításokat egyébként most kacsacsőrUrunk kivételével lehetőség szherint mindenki ignorálja akinek nem hiányzik a "fájás"..
(#70272) hundai:
Nekem ezek az üzenetek elég memória gyanúsak..

(#70273) hundai:
Aham, 1.4V..., sztem meg is van az egyik fő ok.

A RAM kited gyári speckóit lesd le a gyártói oldalról ha nem szerepelne rajtuk és aszerint állíts be nekik 1.5 - 1.65V-ot..!Egyéb beállítások tekintetében innen érdemes lehet puskáznod: [link]
Ugye ahány CPU annyi féle.., kvázi az órajel/fesz kombót ne kopizd mert nem sok értelme van, azt ki kell tesztelni. Mea culpa ha számodra egyértelmű de volt már aki ilyesmivel próbálkozott.

-
rovtiv3
aktív tag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Egy ideig én is 240-es FSB-vel toltam a 4.8Ghz-et. Ment is minden rendesen, idővel viszont azt vettem észre, hogy a c & q érdekesen viselkedik, amennyiben a 7x240= 1680Mhz -terheletlen állapot, és a 4.8Ghz Load közötti teljesítményszinteken a proci nem modulál. A köztes frekvencialépcsők egyszerűen eltűntek.
Ezért álltam vissza 204,xx Mhz-es alapórajelre, 23.5-es szorzóval, így tökéletesen működik.
Szerintem érdemes ilyen szempontból is meglesned. Persze, ha a fenti jelenség nem zavar, akkor egyébként semmi baj a 235Mhz-es FSB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest