Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Ahogy mondod.
(#65762) Habugi : Tényleg nem szeretnél róla beszélni, vagy csak kéreted magad? Amúgy téged mindig szivesen látunk itt, a hablatyolásoddal együtt is, még akkor is ha letértél az igazak útjáról.

(#65769) Methionyl : He He He, most szíventaláltad azt hiszem.

(#65776) giornalista : Szivesen.
(#65778) giornalista : Hmm, én azért meggondolnám. Pont asussal jártam meg úgy előző lapommal, hogy egy BIOS frissítéssel, a CPU amit szerettem volna fejleszteni hirtelen támogatott processzor lett hivatalosan is (asus m2n-e cpu support page-ben is szerepelt), erre megörültem, megvettem a phenomot, de nem ment úgy ahogy kellett volna. Mire a következő BIOS frissítéssel pedig kiszedték, mert valószínűleg azt is hasoló szinten tesztelhették, és hát ilyenkor már lényegében a vevő a teszter (ez az amit legtöbbször sajnát kárán tanulja meg az ember), amikor már a gyártó is leszarja a supportot.. Szóval pár napnyi levelezés után (felesleges körök a supporttal, hogy rájöjjünk mi lehet a gond) asus úgy döntött inkább nem támogatott processzor lesz, hogy elkerüljék a további bajt, de esetemben akkor az már megtörtént.. Konkrétan az volt a gond, hogy semmilyen körülmények között nem ment a legalacsonyabb szorzón kívül bármin az új 970es phenom2, ezért is kényszerültem rá akkor, hogy a kelleténél hamarabb új alaplapot is vegyek, ami akkor még nem volt tervben. Így jött ez a giga, amit most is használok. Szóval csak óvatosan, én inkább biztosra mennék és 6300, több szempontból is ajánlottabb, mint már írtam is korábban.
-
Omli85
őstag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Ha azt nézed egy cirka 3 éves architektura tartja magát sőt most kezd ereje teljében lenni az új API-k nak köszönhetően akkor egyre inkább egyértelműen beigazolódni látszik amit már régóta mondogattam, hogy az AMD az FX szériával kicsit megelőzte a korát.
Igazából a piacra jelenleg az is bőven elég lenne az AMD részéről ha a ZEN csak egy kicsivel lenne erősebb de drasztikusan csökkenne a fogyasztása és az árazáson se sokat változtatnának. (hasonló vonalon indultak el GPU fronton szal könnyen lehet hogy ez lesz az erősség CPU fronton is )
A DX12, Vulkan stb terjedésének köszönhetően jelenleg a jövőre vetítve toronymagasan az FX-ek vezetnek ár teljesítmény arányban. [link]A videóra reagálva egy 8320 vagy 8320E simán tudja azt mint egy stock 8350 ergo 36K ból megvan ez a teljesítményed intelből egy 6400-as i5 mennyi most 50K ? Annyiból már majdhogynem megvan egy 8320E+ egy alaplap...
Jövő héten Computex Hivatalosan jún 1-én lesz AMD prezentáció ahol valószínű vga és cpu fronton is lesz infó mi várható és mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest