Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Köszi a válaszokat!
AMD: akkor ez az Athlon lenne, ha feloldható a 6MB cache is. (anyám ismerősétől venném aki ilyen szervízben dolgozik és nettóban megtudná szerezni, csak azt kellene még megkérdezni, hogy letudná-e tesztelni előtte mielőtt rám sózná).
Tehát akkor ha letudná tesztelni, akkor az Athlon X3, ha meg nem akkor a Phenom X2 550 lenne a legjobb döntés?
Esetleg valami pontosabb típust nem tudtok írni, hogy mit kellene kérnem? Valami pontosabb típusjelzésre gondolok ahonnan pl. kiderül ez a deneb vagy propus. De melyik is kell akkor most nekem?
Egyébként az X3 435 nettóban 16k, Phenom meg 20k lenne.
Innen lehet választani.
Ha AMD marad akkor valami Gigabyte, Asrock vagy MSI lenne integrált VGA-val. (Asus-t olvastam, hogy többet fogyaszt). Olyan 25k-t szánnék rá, de ha olcsóbb lenne a proci vagy használt memóriát tudnék szerezni, akkor olyan max. 28k. SB850-ös chippel. De ezt még megkérdezem mégegyszer a "Milyen asztali gépet vegyek" topikban is.
(CrossFire, USB3, magasabb memória órajel, FSB előnyben a későbbi bővíthetőség szempontjából!)Intel: Itt az i3 530-ra gondoltam volna. H55-ös alaplappal. De ha jól informálódtam a már vagy 10 elolvasott cikkből, tesztből akkor tényleg a prociban van benne a VGA?? És csak az i3 és i5-ös sorozatban? Mert én pl. kb. 2-3 év múlva szerintem procit fogok cserélni, és ha mondjuk már csak az i7-es sorozat lesz elérhető, akkor nem lesz kép?
Mert akkor ez egy nagy hátrány a későbbi bővítés miatt. + meg ha tényleg többet fogyaszt egy azonos teljesítményű Intel idle-ben, akkor inkább AMD.Ja jó, 1. hsz: Athlon X3-hoz Propus kell, Phenom-hoz meg Deneb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest