Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Várható volt, hogy ennél is ráforrasztanak az alaplapra egy lassú memóriamodult, hogy még véletlenül se tudj cserélni gyorsabbra. Kiköpött X550ZE...
-
-
Huawei
tag
Szerintem teljesítményben jobb az ASUS X550ZE, HA kérsz memória bővítést és tud dualban menni a memória. Asuséknál tudtommal nem nagyon vannak megbízhatósági gondok, de cáfoljatok meg ha tévedek. Bizalom program is mellettük szól... Nekem csak az volt a bajom, hogy nem tudtam magamnak beletenni másik RAM modult. A minőségével nem volt bajom.
-
Huawei
tag
Mert nem tudtam bővíteni magamnak memóriát, mert az egész gépet bontani kellett volna. Nincs az alján a memóriánál szerelőnyílás és ahonnan rendeltem nem is volt az aljáról kép (ha láttam volna eleve kértem volna bővítést 2 memóriamodulra). Ha meg én bontom meg akkor ugye ugrik a gari. Meg kiderült, hogy forrasztva van az az egy szem modul is szóval nem lehet gyorsabbra cserélni sem :S Így elálltam a vásárlástól.
-
Huawei
tag
A legnagyobb gáz szerintem az, hogy egyszerűen ha kiadnak Carrizoval notit, biztos hogy el lesz rontva. Kaveri-s notikkal is ez volt. Pl Asus X550ZE. Az is pörögne mint az állat, de mit tett mellé a bugyuta ASUS? Hát persze, hogy 1600MHz-es RAM-ot (ami még a kissebb gond, hisz valaki beérné ilyennel is). A nagyobb gond hogy, csak egy modullal van szerelve és az is rá van forrasztva az alaplapra. Még cserélni se tudod gyorsabbra. Jahh, meg tettek mellé még egy dVGA-t ami csak arra való, hogy tovább fűtse a notit (r5 m230). Hihetetlen! Egyszerűen nem hiszem el, hogy ebben nem az Intel keze van. Alig kapni ilyen notit, amit meg kapni az is gyakorlatilag töredék teljesítményre képes mint amit ténylegesen tudna.
-
Huawei
tag
Egy kis ízelítő mit tud a 8800p 15W-on (HP Envy) [link]
Elszomorító, hogy 15W-ra lett korlátozva, holott sokkal többet is tudna. Egyszerűen földbe veri az előző generációs 7600p.

Számomra ez egy újabb indok miért nem szabad HP-t venni.
-
Huawei
tag
Pavilion dv7-2090eh a pontos típusa. Többek között elromlott a képernyő kábel, nehéz beállítani olyan poziba, ahol ne csíkozódna a képernyő pirosan és kéken. Nagyon melegszik még úgy is, hogy a cpu alul van feszelve (takarítás után is). A billentyűzeten is elromlott a navigációs billentyű (jobbra nyíl), ami programozáshoz eléggé kellene (csak cserével lehetne javítani 16000-ért). Aksi 0, amiért végülis nem hibáztatom. A tápegysége szintén cserés volt (töltő). Alaplap szintén elszállt egyszer, amit szerencsére tudtam javíttatni. Röviden ennyi.

De van jó tulajdonsága is: szép, meg van benne tv-tuner és van hozzá távirányító.
-
Huawei
tag
Előkerült az első 8800p cpu-val szerelt noti a magyar piacon.
Lassan lehet szállingóznak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futárcégek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ford topik
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest