Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
Az a baj, hogy magával a Carrizo alapú gépekkel van gond, vagy legalábbis nincs rendes driver support hozzá.
Sokat kellett vesződnöm ahhoz, hogy az A10-8700P normálisan működjön, és ha ezt egy átlagosabb usernek kell megoldani, aki még sosem tett fel windows sem, az mindjárt elküldi a gépet melegebb éghajlatra. Az én esetemben a HP oldaláról letöltött driverrel sem működött megfelelően, pedig a gyártónak illene olyan drivert közzétenni amivel rendesen működik a gép. Persze aki csak irodai munkára akarja használni, annak lehet hogy tökéletesen megfelel úgy is a gép, hogy nincs fent 100% jól a driver, mivel különbséget főként játékoknál tapasztaltam.
Én a gépemmel kapcsolatban még arra leszek kíváncsi, hogy jelenleg single channelben fut a ramom, holnap pakolok bele még egy modult, és az mennyit fog dobni az APU teljesítményén, mert sajnos azt vettem észre, hogy többnyire vagy 1x8gb, vagy 1x4 gb ramot tesznek a gépekbe gyárilag, ami által megfojtják az APU teljesítményét.
Egyébként azon az áron amin árulják, szerintem megéri megvenni.
-
stratova
veterán
Meg kell várni míg lesz róla service manual. Egyébként érdekes mert, Broadwelles Envy X360-ban szerepelt a következő korlátozás: Memory Two SODIMM slots - customer non-accessible/non-upgradeable a Skylake-kel szereltben nem, miközben kottára ua. a kialakítás és a csere menete is.
Az A12-9700-as Pavilion leírásában szintén szerepel ez a megkötés, de ott még ennyit sem kell bontani, a RAM cseréhez. Ellenben lehet, hogy vigyázni kell a műanyag elemekre.
Az alaplapok különbözőségét aláírom. Szemét húzás volt Elitebook 7x5 G1-ben hogy nem volt M.2 SSD támogatás az AMD variánsban.
-
Dhampir
félisten
Nem akkumulátor, hanem folyamatos üzemmód, úgymint irodai felhasználás + filmnézés és ritkábban némi játék. (Nyilván mobilizálni kell, ezért nem raktam össze asztali gépet már évek óta, de egy "fullosabb" PC konfiguráció drágább is lenne.)
Főleg a HP Pavilion 15-re gondolok, bár konzumer, de nem tetszik a Gigabit Ethernet hiánya és a csak 3 darab USB-port, valamint a memóriabővítés nehézkessége (ha jól láttam képeken). Ez az IPS-kijelző, még ha az olcsóbbik fajták közül is való, elég vonzó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest