-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a tartalmaknak kb hány százaléka lehet szinkronizálva magyarra ill. lehet erre esetleg szűrni valahogy?
-
headhunter
addikt
1. Külön lehet regisztrálni a 7 vagy 30 napos free csomagra? (Amazon Prime, Prime Video?)
2. Regisztrációkor mennyit vonnak le? (Free 30 vagy Free 7 nap) -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Elvileg a 30 napos próbaidőre regisztráltam de mégis csak 7 nap lett. Végülis nem érdekel annyira csak nem értem miért lett így?
A kérdésem hogy ez a 899 Ft-os havidíj ez nem csak 1-2 hónapig van hanem ennyi a rendes havidíja? Mert ennyit simán megér ha nem értelmeztem félre és mégsem 899 Ft a továbbiakban. -
Imi1981
veterán
válasz bnorci71 #329 üzenetére
Volt drágább vagy ezzel a havidíjjal indult Magyarországon? Amúgy szerintem nem rossz. Van azért szinkronizált tartalom is meg feliratost is nézek. Nekem van netflix, Disney + és hbo max is és így mondom azt, hogy nem rossz. . Ennyiért simán megéri. Azt hittem drágább.
-
bnorci71
addikt
nem tudom én ezen az akciós áron regisztráltam, de talán ennyivel is indult.
Én a Jack Ryan és a Jack Reacher sorozatokon kívül nem is tudom mit néztem ott, ja Pink filmet meg a Ramstein koncertet.
Jelenleg nem agyon van idő sorozatozni, majd a téli hosszú estéken. De oda is lesz bőven betárazva sorozat.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Imi1981
veterán
válasz l.skywalker #332 üzenetére
Akkor még egy jó ideig ennyi marad valószínű . Örülök neki csak meglepő volt, hogy ilyen olcsó. Még a hbo max akciósan is drágább volt 1500 Ft pedig az is nagyon jó ár. Sűrűn nincs időm (inkább kedvem mert addigra fáradt vagyok) sorozatot nézni úgyhogy eltart egy ideig míg vegignézem azokat amik érdekelnek.
Kösz mindkettőtöknek! -
bnorci71
addikt
válasz Luissimo #334 üzenetére
Igen a The Expanse megvolt csak kifelejtettem, mert 4 évadott virágboltból néztem
Man in the High Castle, na az régen listás, csak hát az idő.....Most a The Blaklist-e nézem a konkurenciánál még van 3 vagy 4 évad. A nejemmel neki kellene kezdeni az Outlandernek az elejétől és akkor még ott van amit Disney rákszabadított SW
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest