Hirdetés
- MárkaLánc
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem hiszek a Mikulásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nice, örülök hogy készült egy ilyen írás. hogy mennyire le lehet menni vele az alárakott hardverrel, én konkrétan egy Geode LX800 procis vason is használtam, igaz ott router volt, de működött stabilan, bár a gigabitet már nem annyira vitte
hogy világos legyen: ez konkrétan egy 486-os processzormagra épülő SoC, nagyjából a Cyrix MediaGX sorozatának a valamivel modernebb folytatása, 500 MHz és kapott pár modernebb körítést (DDR memóriavezérlő és USB)A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
nylván jöttem, a fórumon az értelmes kulcssszavakra rögtön lecsapok, főleg ha értelmes ember billentyűzetéről származnak
sokat nem tudok hozzátenni, nagyon jól összeszedted. annyi jutott eszembe, ez a routeremen egy lényeges kérdés volt, ha kevés a hely és spórolni szeretnél, de szükséged van bizonyos firmware csomagokra.
alapesetben a linux-firmware csomagot pakolja fel a telepítő, amiben viszont benne van subpackage-ként az összes firmware csomag ami így gigabájtos nagyságrendű tárhelyet foglal. probléma ezzel hogy maga a kernel package is dependel erre, ami amúgy egyáltalán nem hülyeség (ha a júzer nem tudja mit akar akkor is menni fog) csak hát sok helyet foglal.
megoldás: linux-firmware-none csomag feltelepítése, linux-firmware csomag leszed, majd manuálisan telepíted azokat a subpackage-ket amikre ténylegesen szükséged is van. nálam ez a relatek és az intel firmware csomagjai voltak.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest